“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 53-56 випуски від 27.11.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочався 14-ий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3 категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 53-56 випуски від 27.11.2023 - фото №1

Першою гостей зустріла Галина. Разом з чоловіком вона виховує 12-річного Ростислава, 7-річну Вероніку та 5-річну Настю. Мама завжди на одній хвилі з дітьми. Так, вони всі разом можуть зробити ранкову гімнастику, подивитись ввечері фільм чи скласти пазли. Галина працює косметологом, а також має власну лінійку доглядової косметики. Чи дійсно їй вдається встигати все? Перевіряли суперниці!

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 53-56 випуски від 27.11.2023 - фото №2

Далі учасниці вирушать до Анни. Разом з чоловіком героїня виховує 13-річну Єву, 12-річну Наталю та 6-річного Мирона. Анна займається енергопрактиками, веде курси, допомагає жінкам розкрити свої чакри, матриці та жіночність! Діти героїні вже знають, що таке енергія Рейкі та як з нею працювати, як висловлювати наміри та загадувати бажання. Чи вразить багатий духовний світ Анни та її родини інших матусь?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 53-56 випуски від 27.11.2023 - фото №3

Третьою гостей зустрічатиме Олена. Героїня розлучена, сама виховує 5 дітей. Олена зазначає, що вона сувора мама, любить порядок та дисципліну. Так, діти підтримують чистоту у своїй кімнаті, прибирають за собою, миють посуд, виносять сміття. Окрім того, діти Олени вже володіють зброєю та вміють стрілять. До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вони навчалися в військовому училищі, а зараз здобувають освіту в Англії. Героїня ж живе на дві країни. Олена працює в Національній поліції України та хоче перевестися на передову. Як вдається поєднувати надважливу роботу та велику родину?

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 53-56 випуски від 27.11.2023 - фото №4

Останньою на гостей чекатиме Катерина. Разом з чоловіком вона виховує Тимура, якому 1 рік. Героїня — мама в декреті, вона повністю присвячує себе сину. Катя турбується про екологію та природу: сортує сміття, в магазини ходить зі своєю сумочкою, а за кавою — зі своїм стаканчиком. До життя в гармонії з собою та з навколишнім світом героїня привчає і маленького сина. Як її методи виховання оцінять суперниці? Та хто стане супермамою цього тижня? Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на СТБ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 53-56 випуски від 27.11.2023 - фото №5

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на “СТБ” !

Фото: stb.ua