Ознаки, які видають сміття у пачці: це трапляється з поганими макаронами

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які продукти не варто класти в мікрохвильовку. Тепер ділимось порадами щодо вибору макаронів. Висока ціна - не завжди вірний критерій, навіть у дорогих пачках трапляється неякісний продукт.

Часто те, що макарони мають посередню якість, з’ясовується лише після варіння. Разом з Pixelinform розповідаємо, як визначити це в супермаркеті і не викинути на вітер ні грошей, ні часу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Деталі, на які варто звернути увагу

Не варто брати макарони на вагу. Жоден надійний виробник не постачатиме товар без фірмової упаковки.

Огляньте вміст пачки. Якщо у ній ви помічаєте багато поламаних макаронів, шматочків тощо, це вказує на посередню якість продукту.

Детально придивіться до дна упаковки. Там у жодному разі не повинно бути борошняної крихти. Саме наявність крихти теж красномовно говорить про те, що перед вами макарони низької якості, які ще й могли неправильно зберігатись та транспортуватись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звертайте увагу на ці деталі - і ви точно не купите та не принесете додому поганих макаронів. Особливо це стосується випадків, коли потрібно зробити запас продукту. Приміром, якщо ви готуєтесь до можливих відключень електроенергії. Ми розповідали, яку їжу потрібно запасти на цей випадок.