Правила нарізання картоплі: де не можна різати її ножем

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як зробити, щоб після застілля салати довше зберігались . Тепер ділимось порадами щодо процесу прийому їжі. Це стосується етикету.

Картопля — незамінний овоч у багатьох країнах. Ми розповідали, як її смачно приготувати. Але загалом її їдять в різноманітних стравах та формах. Однак не всі знають, які правила етикету регламентують її споживання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема є важливе правило про те, що, коли ви знаходитесь в гостях, не варто різати картоплю ножем. Детально при це розповіли на Ukr.Media .

Про це правило мало хто знає, втім, це правило має цілком практичні передумови. Готові скибочки картоплі не можна розрізати ножем. Особливо це стосується тих випадків, коли ви перебуваєте в гостях.

Звісно, вашому здоров’ю ніяк не зашкодить, якщо ви будете різати картоплю. Однак така нарізка може скривдити господаря чи господиню вечірки, на якій ви перебуваєте. Це пряма демонстрація того, що картопля була недостатньо приготовлена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готову картоплю в гостях потрібно подрібнювати виделкою. Також ми розповідали, чому в літаку та сама їжа має інший смак , ніж на землі.