Не біжіть в магазин якщо пергамент закінчився: гідна заміна може бути у вас під рукою 

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Папір для випічки – незамінний помічник на кухні. Без нього складно спекти смачний пиріг , та й ароматне печиво може пристати до дека і перетворитись на катастрофу.

Іноді він закінчується в самий невідповідний момент. Не поспішайте бігти в магазин, адже є багато альтернатив. Про них розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Офісний папір

Можна використати якісний білий папір. Змастіть його олією або вершковим маслом - і вперед. Цей спосіб підходить для випічки пирогів, печива, кексів.

Калька

Це ідеальна заміна паперу для випічки. Вона чудово підійде, адже не потребує змащення та підходить для будь-якої випічки.

Силіконовий килимок або форми

Вони багаторазові та зручні. Силіконові форми не потребують змащення та легко миються. А ще вони підходять не лише для випічки, а й для заморожування.

Фольга

Щоб використати цю корисну річ, розмістіть випічку на глянцевому боці. Матовий бік фольги повинен бути звернений до деко. Підходить для випічки м'яса, овочів, риби.

Що точно не варто використовувати, то це глянцеві журнали та газети. Адже вони містять фарбу, а їй точно не місце у вашій їжі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З цими порадами ви завжди зможете приготувати смачну випічку, навіть якщо під рукою немає паперу для випічки. Також ми розповідали, як розумно застосувати на кухні стебла від зелені.