Він цього залежить успіх млинців: на чому посмажити, щоб не зіпсувати Масницю

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

млинець на сковороді
ТСН / Щоб посмажити ідеальні млинці

Від сковороди багато що залежить

Після апетитних вареників млинці - ще один символ Масляної в Україні. Одним із вирішальних факторів їх успіху є те, на якій сковороді ви їх готуєте.

Дуже часто секретом ідеальних млинців якраз є вибір правильної сковороди. Hochu.ua розповідає, яка сковорода найкраще підходить для смаження млинців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Млинцева сковорода

Спеціальна сковорода. Вона пласка, має мінімальні бортики - іншу їжу на ній і не приготуєш, адже перемішати там щось нереально. Така сковорода - найкращий вибір для початківців. Має товсте дно та низькі борти, що забезпечує рівномірне прогрівання та легке перевертання млинців. Антипригарне покриття такої сковороди запобігає прилипанню млинців.

Сковорода з товстим дном

Цей варіант підходить для досвідчених кухарів. І вона теж надзвичайно вдала, як тільки ви навчитесь смажити на ній млинці. Товсте дно забезпечує рівномірне прогрівання та запобігає пригоранню млинців. Якщо немає антипригарного покриття, змащення олією є обов’язковим.

Яку б сковороду ви не обрали, перед смаженням ретельно розігрійте її. Поверхня повинна бути змащена та розпечена, коли ви почнете виливати тісто. Вже на етапі смаження можна зменшити вогонь, та починати завжди треба на максимальному.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смачні млинці – це не лише вдале тісто, але й правильно підібрана сковорода. З нашими порадами ви зможете легко приготувати ідеальні млинці. Також ми розповідали про “золоте” правило полиць холодильник.