"Ковбасні квіти" для м'ясної дошки: готуємо дуже красиву смакоту за лічені хвилини (ВІДЕО)

Кулінарні підказки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Під час застіль важливо не тільки наготувати багато смачних страв, а й красиво сервірувати святковий стіл. Раніше ми розповідали, як скласти троянди, лілеї та сердечка з серветки , а тепер покажемо найпростіший спосіб шикарно оформити м'ясну тарілку.

Сьогодні HOCHU.ua ділиться невеличким майстер-класом зі створення "ковбасних квітів" для м'ясної тарілки. Цікавий відеоурок з'явився у TikTok-акаунті користувачки на ім'я kanipark . Виявляється, 30 секунд цілком достатньо, щоб опанувати хитре мистецтво створювати троянди з ковбаси!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як скласти з ковбаси троянду:

  1. Беремо келих і починаємо викладати один за одним  тонесенькі шматочки салямі - так, щоб утворився шар, який повністю покриє краї посудини.

  2. Далі потроху додаємо ще і ще ковбаски.

  3. Збільшуємо кількість шарів доти, доки не зрозумієте, що більше накладати салямі просто нікуди.

  4. Після цього просто переверніть келих на дошку (точно на те місце, де має знаходитися ваша "ковбасна троянда").

Ось і все - троянда з салямі готова. Ми впевнені, що такий смачний декор оцінять усі гості!

@kanipark #SalamiRoses on #CharcuterieBoard #GrazingBoard #SalamiFlower #CrowdPleaser #CookingTiktok #tiktokpartner #learningontiktok ♬ Central Park - Matt Beilis
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А щоб вразити гостей ще сильніше, на новорічний стіл рекомендуємо приготувати салат "Дракон" - смачну страву у формі символу 2024 року. Він має прекрасний і смак, і вигляд, тому зберігайте собі рецепт, щоб не загубити!