Борщ буде смачнішим, ніж у тещі: 3 прості продукти, які варто додати в процесі

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як сіль допоможе при чищенні риби. Тепер ділимось порадами щодо приготування борщу, які можуть значно покращити будь-який рецепт.

Навіть якщо ви любите класичну технологію борщу, покращувати її все одно варто. Цю страву завжди можна зробити ще ароматнішою та насиченішою. Що для цього додати, розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сумах

Ця пряність популярна серед поціновувачів східної кухні, проте варто розширювати свої знання щодо спецій. Сумах, наприклад - це спеція, що здатна надати борщу благородної та характерної кислинки без традиційного додавання оцту. Страва також стане в рази смачнішою, а її аромат - насиченішим.

Масло

Багато хто знає, що борщ стає найсмачнішим, коли настоїться. Для цього його залишають після приготувати під кришкою на 20-30 хвилин. За цей час компоненти повинні обмінятися ароматами і смаками. А допоможе їм у цьому невеликий шматочок вершкового масла.

Цукор

Цукор - це важливий компонент, але часто його ігнорують, адже думають, що борщ вийде солодким. Про те насправді цукор додають для балансу смаку. Для ефекту достатньо буде покласти одну чайну ложку цукру на велику каструлю. Страва гарантовано вийде у кілька разів смачнішою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Можна використати як деякі з цих порад, так і всі. Також ми розповідали, як посмажити картоплю , щоб вона була ідеальною.