Картопля буде вдвічі смачнішою: прості поради для покращення смаку гарніру

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як смачно заправити смажену картоплю . Тепер ділимось порадами, які зроблять відварену картоплю смачнішою і ароматнішою

На перший погляд, варіння картоплі здається елементарним завданням. Проте, існує ряд нюансів, які суттєво впливають на смак цього універсального гарніру. Про них розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрети приготування ідеальної вареної картоплі

Нарізка

Чистимо картоплю. Для варіння викладаємо цілою або нарізаємо великими шматочками картоплю. Не нарізаємо дрібно - може розваритися.

Заливаємо овоч холодною водою і ставимо на вогонь. До кипіння готуємо на сильному вогні, після можна зменшити.

Секретний інгредієнт та інші доповнення

Додаємо у воду з картоплею очищений зубчик часнику, попередньо розчавлений для кращого розкриття смаку та аромату. Для ще більш насиченого смаку та аромату під час варіння можна додати цибулю, лавровий лист, перець.

Фінальний штрих

Після варіння видаляємо часник та інші спеції - вони своє вже “відпрацювали”. Зливаємо воду, додаємо вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і подрібнений часник.

Сіль до картоплі слід додавати одразу після закипання. Не переварюйте картоплю, щоб вона не втратила форму і смак. Слідкуйте за кількістю води - вона повинна повністю покривати овочі весь час приготування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки цим простим порадам ваша варена картопля буде не лише смачною, але й ароматною, а також стане чудовою основою для безлічі кулінарних шедеврів. Це ідеальний гарнір до смачних курячих рулетиків .