Хитрий спосіб приготування макаронів: звичайний гарнір може стати шедевром

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Макарони – стандартний гарнір, до якого всі звикли і який складно назвати вишуканою стравою. Ми розповідали, чому не варто їх ламати . Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе приготувати їх фантастично смачними.

Такі макарони стають значно ситнішими і можуть стати повноцінною стравою. Досягти такого ефекту можна з використанням твердого сиру. Як зробити незвичайну страву, розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І мова не йде про звичайні зварені макарони, посипані тертим сиром. Це надто просто і навряд чи може когось здивувати. Секрет у тому, щоб покласти сир всередину макаронів.

Для цього спершу потрібно звичайним способом зварити макарони. Найкраще для цієї мети підійдуть трубочки, і чим вони будуть більші - тим краще.

Поки макаронні вироби варяться у каструлі з окропом, слід підготувати сир. Його необхідно нарізати спершу широкими пластинами, тоді брусочками, а потім - кубиками. Розмір кубика повинен бути таким, щоб він міг пролізти в макаронину та зафіксуватися в ній.

Макарони проціджуємо та переходимо до фарширування. Кожну зварену трубочку треба акуратно начинити сирним шматочком. Після цього слід покласти заготовки на деко та запекти. Зверху можна покласти м’ясний чи томатний соус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так страва виходить просто неймовірно смачною. Також ми розповідали, який буряк слід обирати для приготування борщу.