Які спеції ідеально підходять до курки: ТОП-6 приправ, які зроблять її смак ідеальним

Кулінарні підказки
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Печена курка, фото
Фото створене ШІ для Hochu.ua

Не всі додатки та приправи однаково добре пасують до курячого м'яса

Курка — один із найпопулярніших видів м’яса, який господині просто обожнюють. По-перше, вона досить дешева, по-друге, її надзвичайно легко готувати, а по-третє, з куркою можна приготувати практично все! Ми вже розповідали, як зробити, аби запечена курочка була неймовірно соковитою — із цим допоможе один безкоштовний інгредієнт, який усі зазвичай просто викидають. Тепер же розкажемо, які спеції ідеально пасують до цього виду м’яса.

Виявляється, є аж 6 варіантів, з якими ви точно не прогадаєте! Списком пряностей та додатків до курки, з якими вона буде м’якою, ніжною та соковитою після запікання, ділиться pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які спеції підходять до курки:

  1. Часник . Його можна як вичавлювати прямо на м’ясо, так і нарізати шматочками або класти цілими зубчиками. Крім того, дуже смачно готувати курсу з різними маринадами, до яких додають часник.

  2. Цибуля . Класти можна як попередньо обсмажену цибулю, так і сиру — після запікання ефект все одно буде “вау!”. А ще, як і часник, її можна додавати до різних маринадів.

  3. Куркума . Ця спеція додасть курці надзвичайно красивого вигляду — готова запечена курочка просто сяятиме! Смаковими властивостями готової страви ви теж залишитесь задоволені.

  4. Імбир . Пам’ятайте, що це досить спеція! Але з куркою вона поєднується ідеально. Можна використовувати як у сирому, так і в порошкоподібному вигляді.

  5. Паприка . З нею курка гарантовано отримає ідеальний вигляд та пречудовий смак!

  6. Різні види перцю . Ми говоримо не тільки про класичний чорний перець, а й про лимонний, рожевий (пірул) та білий види перцю. Експериментуйте, але обережно, адже курка вийде досить гострою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що зробити курку соковитою можна і в інший спосіб — за допомогою звичайної зубочистки. Розповідаємо, як працює ця кулінарна хитрість!