Цікавий спосіб зберегти помідори свіжими: довго не зіпсуються та не згниють

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото помідори
Фото: https://money.onliner.by/

Трюк, який допоможе зберегти томати свіжими

Багато господинь знає, що холодильник - не найкраще місце для зберігання свіжих овочів. Адже не усі продукти можна зберігати поряд, щоб швидко не псувалися.

Існує цікавий господарський трюк, який дозволить подовжити термін зберігання помідорів. Хочу! пропонує спосіб, який дозволить зберегти овочі незіпсованими та стиглими. На каналі Жіночі штучки показано, як зробити, щоб томати швидко не перестигли і не згнили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що знадобиться:

  • скляна тара;

  • томати;

  • куркума.

Значно сприяє збереженню томатів улюблена багатьма спеція. Помийте помідори, дайте повністю висохнути чи протріть паперовим рушником та складіть у скляну банку. Важливо не утрамбовувати, а класти довільно, не перенавантажуючи. Далі засипаєте поверх помідорів 40 г сухої куркуми.

На фото помідори в скляній банці
Фото: скриншот Жіночі штучки

Далі міцно закриваєте банку кришкою та відправляємо у прохолодне, захищене від прямого сонячного проміння місце. Так вони можуть зберігати протягом кількох тижнів. Також, якщо відсутня куркума, можна посипати помідори порошком гірчиці.

На фото помідори в скляній банці
Фото: скриншот Жіночі штучки
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які продукти не можна зберігати у холодильнику. Адже це може зіпсувати смак і перешкодить дозріванню.