Хлопчики - направо, дівчатка - наліво: чи потрібний повноцінний відпочинок нарізно?

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На початку ваших стосунків ви не можете уявити життя один без одного. Разом ходите в гості, відпочиваєте, займаєтеся домашніми справами 24 години на добу. Та з часом ловите себе на думці, що хочеться відпочити окремо, хоча б ненадовго, присвятити трохи часу собі  або друзям, щоб встигнути скучити за коханою половинкою.

Існує багато переваг у відпочинку нарізно, адже у стосунках важливий особистий простір і відчуття свободи. Тому варто розлучатися на нетривалий час, щоб з радістю поспішати назустріч, розповідає poradumo .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Одноманітність і рутина стають причиною багатьох конфліктів у родині. Тому проводити час окремо може стати ковтком свіжого повітря для подружжя.

Особистий час 

Хлопчики - направо, дівчатка - наліво: чи можливий повноцінний відпочинок нарізно? - фото №1

Іноді дуже важливо побути наодинці з самим з собою. Впорядкувати свої думки, дозволити нічого не робити, просто відпочивати і займатися улюбленою справою. Час проведений у самотності сприяє саморозвитку і розквіту творчих ідей. Це може бути один день, але повністю наодинці.

Час для друзів

Хлопчики - направо, дівчатка - наліво: чи можливий повноцінний відпочинок нарізно? - фото №2

З часом у подружжя, яке давно разом у стосунках коло друзів стає спільним. Але друзі потрібні для морального розвантаження, тому важливо мати особистих друзів. Які можуть вислухати твої скарги, поспівчувати, підтримати і не переповісти розмову вашій половинці. Тим паче у вас з друзями можуть бути спільні інтереси і захоплення, які не розділяє ваш партер.

Відпочинок окремо

Хлопчики - направо, дівчатка - наліво: чи можливий повноцінний відпочинок нарізно? - фото №3

Повноцінний роздільний відпочинок можливий лише у випадку, коли пара повністю довіряє один одному і не допускає думки про зраду. Відпочиваючи нарізно люди перепочивають і дивляться на коханих по-новому. А нетривала розлука лише зміцнює почуття. Можна вирушити на відпочинок разом, але на місці планувати проводження часу окремо, зустрічаючись за спільною вечерею.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розмежовувати свої інтереси і поділяти відпочинок корисно для стосунків. Адже це додає палкості почуттям і підтримує вогонь і пристрасть. А це надзвичайно корисно для побудови міцних гармонійних відносин. Адже так хочеться бути завжди бажаними один для одного.