Свекруха втручається в ваше життя? Ці 3 поради допоможуть з нею впоратися

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Свекруха і невістка сидять відвернуті
Фото: presa.com

Відвадити свекруху втручатися у життя потрібно з розумом

Після одруження ви починаєте будувати власне життя. Тому постійне втручання "другої мами" та нескінченні поради будуть недоречними для нової сім'ї.

Звичайно, мама прагне для своєї дитини лише найкращого. Щоб її син був нагодований смачною їжею, мав чистий дім і одяг та відмінне самопочуття. Але свекруха не розуміє, що дружина може впоратися самостійно, тому її стає надто багато у житті новоствореного подружжя. Як відвадити свекруху і відучити її постійно втручатися у ваше життя, розповідає huffpost.  

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо не допустити змагання за увагу і підтримку сина, адже це переросте у непотрібну драму і зайвий стрес. Потрібно навчитися вибудувати гармонійні стосунки зі свекрухою на відстані і, з часом, буде шанс отримати не супротивницю, а порадницю, подругу і справжню другу маму.

  1. Ви повинні бути впевнені, що чоловік на вашому боці

Важливо переконатися, що ви з коханим перебуваєте на одній стороні. Адже командна гра приносить більше результатів, ніж самотня.

  1. Встановлення власних кордонів

Це клопітка і складна, але необхідна справа. Ви не можете завадити нескінченним порадам, але принаймні, наприклад, попрохайте телефонувати перед приходом. Вона прислухатиметься значно краще, якщо ініціатива походитиме від її сина.

  1. Прийняття і розуміння

Звичайно, ви можете сказати, щоб вона вирушала на пошуки ідеальної невістки, і поки не знайде, не повертатися. Але це лише зруйнує стосунки між вами. Вам потрібно зрозуміти, що свекруха нікуди не подінеться, а починати війну - це заподіяти біль вашому коханому чоловіку. Тому ви маєте бути вдячні, що свекруха виростила для вас такого чудового партнера.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стосунки зі свекрухою можуть бути складними і нав'язливими, а можуть стати легкими та позитивними. Головне, зберігайте спокій, витримку і гарний настрій, адже це також вплине на загальну атмосферу вашої сім'ї та покаже гарний приклад спілкування з бабусею вашим дітям.