Заміж після 30? 5 причин, щоб не поспішати стати дружиною

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення весільного букета та рук з обручками
Фото: odessa-life.

До 30 заміж не варто поспішати

Раніше жінки усіма силами намагалися вийти заміж у ранньому віці, Інакше вони зіштовхувалися з осудом, несхваленням і передбаченням самотності. У наш час прагнення шлюбу націлене на побудову міцних і стабільних стосунків. Зараз багато надають перевагу цивільному шлюбу , як ідеальному варіанту сімейного життя.

Сучасні жінки керуються не емоціями, а розумінням реального стану речей. Молодість має свої суттєві переваги, а на стороні зрілого віку свої привілеї. Зрілі жінки не зважають на думку соціуму і якщо створюють сім'ю, то лише з кохання і справжніх почуттів. Чому не варто поспішати з одруженням до 30 років, розповідає ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Впевненість у фінансовій стабільності

Більшість людей до 30 років вже досягають фінансової стабільності, мають деякі накопичення, роботу і вміють розпоряджатися своїми грошима. Це мінімізує кількість сварок і непорозумінь на ґрунті сімейного бюджету.

Побачити всі і заспокоїтися

До цього моменту людина вже здебільшого реалізує свої бажання, подорожує, має хобі і знає, що вона прагне від життя. Починає жити так, як їй хочеться, без нав'язаної думки соціуму і відкрита до нового досвіду і цікавих експериментів.

Зваженість і готовність до стосунків

Після 30 років людина стає мудрішою і прагне створити сім'ю та прив'язаність до одного партнера. Вже не цікавлять постійні гулянки і тимчасові стосунки, а хочеться затишку сімейного життя.

Ідеальне весілля

Якщо мріяли про прекрасне весілля, саме зараз є всі передумови втілити мрію у життя. Адже є фінансове підґрунтя, досвід друзів та необхідні знання.

Вміння керувати емоціями

У такому віці люди діють під впливом розуму. Вже навчилися спокійного спілкування і вміють розв'язувати конфлікти спокійно і без надмірних емоцій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо розуміти, що коли і у якому віці створювати сім'ю маєте вирішувати лише ви. Зараз існує багато видів шлюбу ,  тому ви можете обрати, який підходить саме вам. Головне, не зважати на дурні суспільні стереотипи, ставитися до обранця з повагою і любов'ю і насолоджуватися часом, проведеним разом.