Нанесіть цей б’юті-засіб на шкіру ніг і забудьте про її сухість та шорсткість

Догляд за обличчям і тілом
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми розповідали, як допомогти губам , які обвітрилися. Тепер пропонуємо дізнатися більше про те, як доглядати за шкірою ніг, оскільки восени вона нерідко стає сухою та шорсткою. Зарадити цьому можливо за допомогою одного популярного б’юті-засобу.

Багато красунь незаслужено ігнорують догляд за ногами. Через це у цій зоні можуть виникати різні проблеми - шкіра стає сухою та шорсткуватою, з’являються тріщини або відчуття втоми. Та, за інформацією Ukr.Media, позбутися всього цього можливо, якщо скористатися звичайним… бальзамом для губ!

Навіщо мазати ноги бальзамом для губ

Цей б’юті-засіб містить у своєму складі інгредієнти, які забезпечать зволоження, живлення та пом’якшення шкіри ніг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

► Завдяки зволожувальним властивостям бальзаму, можна позбутися сухості шкіри. Зазвичай вона виникає через нестачу вологи чи неправильний догляд. Якщо ігнорувати цю проблему, шкіра може ставати шорсткою і на ній можуть з’являтися тріщини.

► Олії, вітаміни та антиоксиданти сприяють відновленню та живленню шкіри ніг. Це допоможе покращити текстуру шкіри, зробити її м’якішою та гладкішою, а також зняти втому та напругу після довгого стояння на ногах.

► Ніжна текстура та здатність швидко вбиратися дозволяє наносити бальзам на ноги, не залишаючи жирної чи липкої плівки. Також його можна використовувати окремо або поєднувати з іншими продуктами для догляду за ногами.

Як використовувати засіб для догляду за ногами

Нанесіть невелику кількість продукту на шкіру ніг та втирайте легкими масажними рухами до повного вбирання. Краще наносити бальзам перед сном - так у засобу буде достатньо часу на дію. Після нанесення одягніть шкарпетки, щоб посилити доглядовий ефект засобу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше косметолог розповіла про основні помилки використання двох популярних б’юті-засобів. Змивати їх чи ні - розповідаємо у цьому матеріалі .

Фото: freepik.com