Це має знати кожна жінка - як нам нав'язують свою косметику виробники

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Реклама по телевізору чи на сторінках глянцю обіцяє нам багато інноваційних новинок, для покращення нашого тіла та обличчя. Для цього достатньо просто придбати рекламований продукт . Та й консультанти у магазинах косметики можуть так розхвалити певний засіб, що ви точно не вийдете з магазину без покупки.

Але не варто вірити всьому, що пропонують, адже за привабливою упаковкою завжди стоїть праця маркетологів та спеціалістів з реклами. Лікарі-косметологи підтверджують п'ять хитрощів, якими користуються продавці косметологічних магазинів, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Багато косметологічних продуктів видаються за "натуральні", за давніми рецептами бабусь та  з трав'яним вмістом. Але не лінуйтеся читати склад на упаковці.  Загусники, стабілізатори та сульфати, ховаються навіть в«органічних» продуктах.

  2. Косметологи не завжди радять купувати креми з поділом по віку. Адже шкіра кожної людини унікальна і потребує особистого підходу. Вибирайте креми з необхідними компонентами, а не з хорошою рекламою.

  3. Міцелярною водою користується більшість жінок, адже вона видаляє косметику без додаткового змивання. Але насправді навіть міцелярну воду потрібно змивати, крім м'яких вод на основі полоксамерів.

  4. Зосередьтесь на основному завданні - очищенні і зупиняйте вибір на продуктах без шкідливих компонентів, таких як: сульфати та парабени. Також зверніть увагу на рівень pH, адже це допоможе уникнути пересушування або знежирення шкіри.

  5. Гідрофільні олії швидко видаляють макіяж, проте містять компоненти, які можуть негативно впливати на шкіру і викликати вугрі, висипання, подразнення та інші проблеми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Всі жінки мріють вже з першого застосування побачити хороший результат. Проте обирайте косметику відповідно від типу вашої шкіри, а не гарних слів професійного консультанта. При можливості скористайтеся послугами косметолога, який зможе підібрати засоби виходячи з особливостей вашої шкіри.