Як мати менш втомлений вигляд: 5 простих кроків

Макіяж
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми ділилися beauty-порадами, як позбутися мішків під очима . А у цій статті розповімо, як замаскувати сліди недосипання та втоми на обличчі. Все дуже просто!

Іноді нетривалий сон чи важкий день можуть відображатися на вашому обличчі - воно починає виглядати втомленим. Щоб швидко привести себе до ладу, можна вдатися до beauty-хитрощів.

Як наносити макіяж, щоб за лічені хвилини знову виглядати на всі 100%, - розповідає ТСН.

Забудьте про важку тональну основу

Якщо використати тональну основу з густою структурою, ви не приховаєте, а підкреслите нерівності та зморшки на вашому обличчі. Віддайте перевагу ВВ-крему. Якщо такого під рукою немає, розбавте тоналку звичайним кремом у пропорції 1:1.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Придбайте консилер для очей

Цей б’юті-засіб прибере синці під очима, дрібні зморшки та інші недоліки на вашому обличчі. Зважайте, що консилер має бути на тон світлішим вашої шкіри та мати освітлювальні пігменти.

Освіжіть погляд

Нанесіть хайлайтер на внутрішній кутик ока або тіні кольору перлів. Це не лише приховає втомлений погляд, але й надасть обличчю здорового вигляду.

Фото: freepik.com
Фото: freepik.com

Рум'яна - must have!

Найкраще скористатися рум’янами персикового чи світло-рожевого тонів. Цей засіб допоможе зробити ваш вигляд більш здоровим та відпочилим.

Не помада, а блиск

Так-так, краще не фарбувати губи темними матовими чи яскравими помадами. Замініть цей засіб на прозорий бальзам або ж блиск з ефектом зволоження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, про помади. У цій статті ми писали , як зробити натуральний макіяж лише за допомогою помади. Ви будете вражені!

Фото: freepik.com