Наймодніші весняні сукні для наречених 2024: будьте неперевершені (ФОТО, ВІДЕО)

Модні тренди
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Наречена у білій сукні, фото
Фото: instagram.com/paniliza_wedding/

Пропонуємо добірку весільних суконь на весну 2024

Модельєри показали найгарніші сукні для наречених 2024 року. Якщо ви плануєте весілля на весну, зверніть увагу на вишукані варіанти вбрання. Раніше ми писали, які туфлі у моді для наречених , а тепер покажемо розкішні сукні.

У моді — білосніжний колір для всіх наречених без виключення: навіть якщо ви не вперше виходите заміж. Класика відійшла у сторону, перші щаблі посідають романтичні сукні з декором.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трендовий варіант — сукня у квітах. Вона доречна для жінок будь-якого віку та росту. Обирайте пишні, вузькі, довгі чи короткі фасони. Актуальні різні варіанти, залежно від вашого смаку.

Не виходять з моди і сукні з блискітками та камінцями Сваровські. Таке оздоблення неабияк переливається під сонячними променями, даруючи казковий шарм нареченій. Не забувайте про аксесуари: маленький білий клатч та намисто із перлин завжди доречні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви не любите корсети, купуйте сукню без них. Модельєри відмінили моду на строге підкреслення фігури. Головне — це витончений фасон, вишуканий декор сукні, дорога тканина і зручність для нареченої.

Нагадаємо, раніше ми писали, які обручки в моді у 2024 році. Для вас — добірка прикрас із білого золота і діамантів.