4 правила ремонту: нехай все буде бездоганно

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка тримає шпалери, фото
Фото: design-milk.com

Зверніть увагу на поради експертів перед тим, як робити ремонт

Якщо ви вирішили зробити ремонт, але не уявляєте, за що братися, зверніть увагу на поради експертів. Раніше ми писали, що гарніше робити темним відтінком — стіни чи підлогу, а тепер розкажемо, які нюанси допоможуть зробити якісний та гарний ремонт.

Експерт розповів, на що потрібно звернути увагу, роблячи ремонт, пише prostoway.com . Важливо, аби кімнати стали не лише гарними, а і були зроблені з якісних матеріалів. Вони не повинні псувати здоров'я через свій склад. А ще — мають бути вогнестійкими і не боятися потопу. В іншому випадку все доведеться перероблювати через доволі короткий термін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фарба і пензлі для ремонту, фото
Фото: theuniquenest.com

4 правила ремонту:

  1. План ремонту. Зробіть усі необхідні виміри, включаючи розташування вмикачів, розеток, шнура для Інтернету та інших приладів.

  2. Якість матеріалів. Обирайте матеріали, які підходять у першу чергу по якості. Аби не переплачувати, перероблюючи ремонт через рік, краще одразу взяти хороші матеріали.

  3. Кошторис. Випишіть список усього, що вам необхідно для ремонту. Порахуйте суму, яка вийде для розтрат і додайте до неї ще 5% від цієї суми. Ці кошти врятують вас, якщо чогось не вистачить, щось розіллється, або раптово зміниться курс валюти.

  4. Дизайн. Як буде виглядати ваша кімната, варто подумати заздалегідь. Визначте відтінки, якими ви будете користуватися при ремонті, та інші нюанси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка фарбує стіну, фото
Фото: groovymagnets.com

Нагадаємо, раніше ми писали, як може виглядати мозаїка в інтер'єрі. Дизайнери показали розкішні столи, картинки та інші нюанси декору, які можуть містити в собі дрібні кольорові часточки, що формують гарний візерунок.