Біографії та мемуари про сильних жінок, на вихід яких ми очікуємо у 2024 році

Особистісний розвиток
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Ви вже мали змогу ознайомитися з нашою добіркою книг для затишного зимового вечора . Тепер хочемо розповісти більше про біографії та мемуари, які вийдуть цьогоріч українською. 

Дивлячись на сильних та успішних жінок, нам завжди хочеться дізнатися, як їм вдалося досягти тих неймовірних висот. І ще більше про те, які випробування та складнощі їм довелося задля цього подолати. Що ж, у вас буде така нагода, оскільки цьогоріч українські видавництва опублікують кілька книг про першу дружину короля Чарльза III, головну редакторку модного глянцю, коханку Джона Кеннеді та поп-ікону нульових.

“Анна. Біографія” Емі Оделл (Yakaboo)

Фактично книга з’явилася у продажу на межі 2023-2024 років, тож зарахуємо її як новинку 2024 року.

Книга Емі Оделл є однією з небагатьох варіацій біографії головної редакторки Vogue - Анни Вінтур. Щоб написати її, Оделл згадала власний досвід співпраці з Анною, а також зібрала інформацію із 250 інтерв’ю та свідчень від колег, друзів та людей з близького оточення Вінтур. Радимо до прочитання тим, хто хоче дізнатися, що допомогло Анні досягти висот, вистояти в часи криз та розвинути індустрію медіа світової моди.

Біографії та мемуари про сильних жінок, на вихід яких ми очікуємо у 2024 році - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Marilyn: The Passion and the Paradox” Lois Banner (Фабула)

Книга, вихід якої точно потішить прихильників чи не найвідомішої білявки у світі - Мерилін Монро. В ній читач знайде подробиці про прийомні сім’ї, в яких жила зірка, її кар’єру, шлюби та передчасну смерть. Нагадаємо, що знаменитість померла у віці 36 років.

Біографії та мемуари про сильних жінок, на вихід яких ми очікуємо у 2024 році - фото №2

“Diana: Her True Story In Her Own Words” Andrew Morton (Фабула)

Якщо вам подобається дізнаватися більше про життя королівських сімей - тоді ця новинка для вас. В ній - про життя принцеси Діани у Віндзорському палаці, її надії, страхи та мрії.

Біографії та мемуари про сильних жінок, на вихід яких ми очікуємо у 2024 році - фото №3

“Жінка в мені” Брітні Спірс (Наш Формат)

Мемуари співачки наробили чимало шуму ще до свого виходу, тож можете уявити, що буде потім. В них Спірс відверто та з гумором розповідає про свободу, славу, материнство, віру та надію. Книга має сподобатися навіть тим, хто не є прихильником творчості Брітні, оскільки, в першу чергу, це сповідь сильної жінки, яка нарешті розповіла свою історію на своїх власних умовах.

Біографії та мемуари про сильних жінок, на вихід яких ми очікуємо у 2024 році - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як написати книгу без синдрому самозванця. Поради від письменниці Оксенії Бурлаки ви знайдете у цій статті .

Фото: thechap.co.uk