Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина

Особистісний розвиток
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Заради кохання люди здатні на божевільні вчинки. Любов спонукає на підкорення міст, подвиги та шалені звитяги. Все, що завгодно заради однієї щирої посмішки. Раніше ми писали про кращі романтичні книги , які можна обрати для прочитання до дня Святого Валентина, а зараз додамо ще кілька історій про кохання для вашого вибору.

Хочу! пропонує кілька цікавих історій про кохання, які здатні забитися ваше серце у швидкому темпі і викликати непрохані сльози на обличчі. Читання може перетворитися на заманливий вечір, якщо читати вголос для коханої людини та уявляти себе головними героями у книзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина - фото №1
Фото: uainfo

"Ті, що співають у терні", Коллін Мак-Каллоу

Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина - фото №2
Фото: starylev

"Ті, що співають у терні" австралійської письменниці Коллін Мак-Каллоу  - бестселер світової романтичної прози. Мабуть, не існує жодної людини, яка б не бачила серіал за мотивами цієї історії кохання, адже це найпопулярніший кінотвір усіх часів та народів.

У багатодітній родині австралійських фермерів зростає дівчинка Меггі, яка з дитинства почувається зайвою. Лише одна людина, католицький священник Ральф де Брікассар щиро їй співчуває. Саме до нього вона починає відчувати справжні почуття, які пронесе через все життя, через поразки, осуд, зради та страждання. Спостерігаючи за переживаннями героїв можна відчути всі тонкощі самопожертви, відданості та віри.

"Зимове сонцестояння", Розамунда Пілчер

Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина - фото №3
Фото: akonit

У маленькому містечку перетнулися долі кількох зовсім різних, самотніх людей. Ця зустріч змінила їхні життя.

Колишня акторка сподівається почати нове життя у сільській глушині. Вона швидко звикає до сільських звичаїв, але почувається самотньою. Колишній музикант покинув професію заради одруження і виховання дитини. Сем  - чоловік, який намагається налагодити життя після того, як його кинула дружина. Керрі повертається додому з Австрії після невдалого роману з одруженим чоловіком і виявляє, що її мати й сестра так і не можуть дійти згоди. Долі цих людей перетнуться у маєтку в Крейґані, щоб змінитися назавжди. Це роман про любов, вірність і зцілення душ.

"Мій коханий ворог", Саллі Торн

Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина - фото №4
Фото: brain

Люсі Гаттон просто ненавидить Джошуа Темплмена, але змушена працювати разом. Вони претенденти на одну посаду і  у процесі роботи пройдуть шлях від ненависті до кохання. Багата на емоції Люсі та педантичний Джошуа не мають шансу спрацюватися.

Та одного дня їхній офісний конфлікт набуває нового значення - тепер вони удвох претендують на посаду виконавчого директора. Якщо Люсі переможе, то стане начальницею над Джошуа, а якщо програє, то звільниться. Тож вона стрімголов кидається у бій. Але все починає іти не за планом. Спочатку цей посіпака починає снитися майже щоночі, а потім  у порожньому ліфті Джошуа Темплмен її цілує.

"Усе, що з нами навіки", Люсі Скор

Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина - фото №5
Фото: bookoffka

Наомі тікає зі свого весілля до сестри-близнючки Тіни, яка ніколи не відзначалася хорошою поведінкою, до містечка Нокмаут у штаті Вірджинія. Тут звикли всі суперечки розв'язувати кулаками. Але час не змінив сестру: вона відбирає у Наомі гроші і машину, натомість залишає її з своєю донькою.

На шляху Наомі трапляється самотній бородатий перукар Нокс, який не визнає романтики і насторожено ставиться до стосунків. З цієї миті все починає йти шкереберть.

"Бріджертони. Віконт, який мене кохав", Джулія Куїнн

Книги оповиті романтикою: що почитати напередодні Дня Святого Валентина - фото №6
Фото: dumka

Найбажаніший холостяк сезону 1814 року обрав собі майбутню дружину, але існує єдина перешкода на його шляху — старша сестра обраниці - Кейт Шеффілд. Удень ця натхненна інтриганка зводить Ентоні з розуму своїм великим бажанням не допустити заручин, а вночі, відвідує його сни в еротичних образах.

Серіал про Бріджертонів б’є рекорди переглядів на Netflix. Книгами авторки захоплюються мільйони людей у цілому світі. Це романтична історія кохання з цікавими перипетіями, інтригами та сучасними проблемами на історичному тлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про біографії та мемуари сильних жінок , вихід яких очікується у 2024 році. Збережіть собі, щоб не загубити книги, які варті уваги.

Головне фото: mediadep