Якщо ви знатимете ці секрети - вами не зможуть маніпулювати: знання мудрих жінок

Особистісний розвиток
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка радіє життю
Фото: mizhnamy.

Кожна жінка має володіти секретами мудрості

Розумні та мудрі жінки завжди знають як вчиняти в різних ситуаціях. Вони не піддаються на маніпуляції, здатні відстояти свою думку та не приймають лестощів за справжні прояви почуттів.

Іноді жінки народжуються з природною мудрістю, але частіше вони здобувають її на життєвому шляху, після багатьох помилок та невдач. Які знання допоможуть стати людиною, якою неможливо маніпулювати, розповідає zatyshok.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо тобі треба – ти це і роби. Коли у розмові спливає слово “треба”, одразу треба поставити питання “кому це треба?” Адже маніпулятори ніколи не зізнаються, що це потрібно саме їм.

Не лізти туди, куди не просити. Ми всі пам'ятаємо куди веде вислана добрими намірами дорога. Якщо вас не просити про допомогу, краще не нав'язуватися, щоби не зробити гірше.

Виконуйте обіцянки . Маніпулятор буде спеціально підштовхувати вас давати необдумані обіцянки, а потім експлуатувати ваше почуття провини. Тому ніколи не обіцяйте, якщо не впевнені у своїх силах, а якщо пообіцяли – неодмінно виконайте.

Не відмовляйте прохачам. Маніпулятори люблять давати порожні обіцянки або забувати про отримані послуги. Виконуйте прохання, але не соромтесь попросити послугу у відповідь.

Не заважай. Геніальний закон, який справді працює. “Не заважай, будь ласка”, потрібно говорити до моменту, коли відчуєш роздратування.

Уникайте засудження та критики . Вчитися стримувати собі, адже критика нікому не потрібна. Слухайте, думайте, аналізуйте, але не засуджуйте у відповідь.

Живіть дозвіл завжди і скрізь. Це одне з правил етикету, яке допоможе показати собі ввічливою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте – сила жінки починається з любові до себе. Щоб полюбити собі потрібно щодня промовляти кілька важливих слів, які дозволять повірити в себе.