Чому не можна носити взимку телефон в сумочці? Про це має знати кожен

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно ми писали про те, чи можна розмовляти телефоном , поки він на зарядці, а в цьому матеріалі розкажемо, де не можна носити смартфон взимку. Більше читайте в нашому матеріалі!

Узимку, як і в будь-яку іншу пору року, людям доводиться часто виходити на вулицю. У ці моменти деякі користувачі продовжують носити мобільний пристрій у сумці. Але це груба помилка, яка може призвести до погіршення роботи гаджета через його погану захищеність від низьких температур.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви не хочете, щоб смартфон "гальмував" і швидко розряджався? Тоді не носіть його в сумочці чи рюкзаку!

Де носити смартфон узимку?

Багатьом користувачам, напевно, цікаво, куди ж краще покласти мобільний телефон перед виходом на вулицю в морозний день. Відповідь проста: мобільний пристрій треба тримати ближче до тіла. Найкраще — у кишені штанів. У цьому випадку гаджет буде захищений від холоду і ніщо не завадить його нормальному функціонуванню.

Допустимим варіантом є також розміщення смартфона в кишені куртки. Але в цьому випадку пристрій буде захищений від морозу набагато гірше. Тож краще покласти його у внутрішню кишеню зимової куртки, а не у зовнішню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що гаджети Apple отримають функції штучного інтелекту . Вони будуть відповідати замість вас на повідомлення та допомагати в роботі.