Яскрава валіза небезпечна у подорожі: чому краще обрати непомітну сумку

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото дві рожеві валізи
Фото: dorami.com.ua

При виборі валізи відмовтеся від яскравої речі

Обираючи валізу для подорожей люди прагнуть купити таку, яка зможе задовольнити їхні бажання. Щоб помістилося багато речей , з якісного матеріалу і привабливого кольору.

Але чи завжди варто обирати яскраву валізу для комфортного туризму? Адже така річ може принести досить багато неприємностей, розповідає dailystar.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Строката, барвиста, яскрава та приваблива валіза може становити значну небезпеку. Тому, якщо ви лише плануєте покупку, краще звернути увагу на більше непримітні та тьмяні сумки для речей.

Стильний, яскравий багаж може привертати небажану увагу та стати "ласим шматочком" для шахраїв. Плануючи подорож має сенс позичити поношену валізу чи придбати непомітну, щоб не виділятися з натовпу.

Також важливо придбати до багажу якісний замок. Це може мати надзвичайно велике значення та забезпечить збереження ваших речей. Також важливо додати ідентифікатор, такий як стрічка або наклейка, щоб уникнути плутанини з валізами, зберігаючи при цьому непомітний зовнішній вигляд. Адже досить часто подібні валізи плутають в багажному відділенні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перед тим, як відправити валізу у багаж можна сфотографувати її з усіх сторін, для надійності. Таким чином ви матимете докази, якщо її пошкодять чи загублять.