Даша Суворова вперше за 3 роки представила новий авторський трек, в основу якого лягла глибока драма артистки (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Даша Суворова, фото
Фото: пресслужба артистки

"Любов і смерть завжди поруч" (с)

5 квітня співачка презентувала сингл “Маки” та відео-моноспектакль до нього. Співачка не випускала нових пісень вже 3 роки, а ця історія розкриває глибоку драму, яка пережила в особистому житті артистка. Деталі — далі у нашому матеріалі!

Даша Суворова створила пісню “Маки” ще до початку повномасштабної війни. Тоді, зізнається артистка, композиція була написана не українською, та й контекст був зовсім інший. Співачка розповідала про кохання, яке пізнала у рідному Артемівську, відомому як Бахмут. Тоді Даша відклала пісню до кращих часів. Тепер же "Маки" набули нових сенсів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Даша Суворова у кліпі на трек “Маки”, фото
Фото: пресслужба артистки
Це була моя особиста втрата - текст я написала в трагічному, красивому травні. Сиділа на балконі, на вулиці Городецькій, переді мною Київ був на долоні. А зранку я отримала страшне повідомлення: “більше немає...”,
- розповіла Даша історію створення композиції, саунд продюсером якої виступив Віталій Телезин.

У кліпі глядача запрошують на моноспектакль, у якому героїня оповідає історію свого кохання у пустій залі, де не так важливо бути почутою, як мати сміливість співати для себе.

В атмосферному відео співачка розповідає свою історію за допомогою танцю та кольору. Червоне — це любов, чорне — то журба, а музика розкриває душу в кожній ноті, віддзеркалюючи глибокі відчуття, де кохання і біль танцюють у вальсі.

Любов і смерть завжди поруч….Тебе більше немає…А я продовжую писати тобі листи, своїм донбаським подихом, які ти ніколи не отримаєш…Можливо колись в іншому житті…На вулицях Берліна або Парижа, ми зустрінемо один одного і я тобі їх буду читати…У іншому житті…Ти впізнаєш мене…Я буду в чорному пальто з маленьким букетом червоних маків,
- звертається до свого героя співачка.

До слова, режисеркою відеороботи стала Дарʼя Дрожденко. Каже, на зйомку її надихнув драматичний концерт Суворової у Жовтневому палаці під час війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, куди зникла Настя Ліса — солістка популярного українського гурту “Bambinton”, чим вона зараз живе і чи повернеться на сцену легендарний гурт. В ексклюзивному інтерв’ю для Hochu співачка розповіла про свої плани, сольну кар’єру та нову потужну композицію, яка лише нещодавно побачила світ.