Головний меседж цієї весни: співачка Ne Ta презентувала новий мотивуючий сингл (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ne Ta - Тетяна Нестеренко, фото
Фото: пресслужба

Співачка вирішила зробити важливе нагадування - для себе та своїх шанувальників

18-річна Тетяна Нестеренко, яка виступає під псевдонімом Ne Ta, закликала українців цінувати життя. Восени торік дівчина зізналась, що має панічні атаки. Під час однієї з них їй навіть довелося викликати швидку…

Нині ж дівчина презентує свій новий сингл “Не забувай“. У ньому виконавиця розповідає про важливість емоційного здоров’я і підтримки близьких.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ось як коментує нову роботу Ne Ta :

Я вважаю, що нам всім дуже важливо мати внутрішні опори, знаходити сили, фокусуватись на приємних моментах і власних мріях попри все. Цей сингл – нагадування собі і слухачам про важливість життя.

Трек “Не забувай” став третім у дискографії виконавиці. На відміну від попередніх робіт, цей сингл не про кохання, а про дружбу і підтримку найближчих – базові речі, які дуже потрібні всім нам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ne Ta зізнається, що цей сингл народився випадково разом із релізом попередньої пісні “Вогонь і вода”. Саунд-продюсером роботи знову став Максим Бараник, музикант та саунд-продюсер гурту Ptashkin.

Пам’ятаю, що я була на студії у Макса, і він імпровізував на гітарі. Мені так сподобався мотив, який він награвав, що я записала це на диктофон. Вже пізніше знайшлись потрібні слова, які тепер мотивують мене останні декілька місяців,
– розповідає Тетяна Нестеренко.

До речі, в одному з епізодів її нової відеороботи з’явився український співак і актор LOGVIN. Над відео працювали Інна Рахно та Аліса Гречишкіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому зірка 2000-х EL Кравчук зник зі сцени на цілих 10 років. Виконавець каже, що виною тому стали росіяни!