Гайтана показала, як бавиться зі своєю донькою просто неба у снігу (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка Гайтана не часто ділиться зі своїми підписниками кадрами із сімейного архіву. Однак, 44-річна артистка нещодавно потішила своїх фоловерів ексклюзивним контентом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Світлини зі своєю шестирічною донькою Сапфір-Ніколь Гайтана опублікувала на офіційному акаунті в Instagram . Вона показала, як взимку радісно проводить час з найріднішою людиною.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що 44-річна знаменитість нині мешкає у Швейцарії. У ці дні у країні вже доволі багато випало снігу, а тому Гайтана вирішила погуляти разом із Сапфір-Ніколь на мальовничому подвір'ї. Мама та донька в буквальному сенсі дуркували просто неба та фотографувалися в кумедних позах.

Сніжно, ніжно, весело,

- підписала знімок Гайтана.

Окрім того, Гайтана похвалилася мальовничими краєвидами за якими спостерігала. Вона розповсюдила світлини, на яких можна було побачити дерева, вкриті снігом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Гайтана вразила кадрами шестирічної доньки, яку вдягнула у вишиванку. Як бачимо, для артистки патріотичне виховання понад усе.