85-річна Джейн Фонда мріє про стосунки з 20-річним хлопцем. І ось у чому причина такого жорсткого критерію!

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

85-річна американська актриса Джейн Фонда зізналася, що готова до стосунків тільки з молодими хлопцями. Попри свій вік, знаменитість хотіла б випробувати романтичні почуття, однак до своїх обранців у неї досить високі запити. Які саме - розповідаємо в нашому матеріалі.

Під час запису  подкасту "Абсолютно ні" на YouTube-каналі коміка Хезер МакМахан, Джейн Фонда заявила, що ненавидить "старечу" шкіру. Тому вона готова зустрічатися виключно з хлопцями, не старшими за 20 років. При цьому лауреатка премії "Оскар" наголосила, що говорить про це абсолютно серйозно, без бажання пожартувати над глядачами або хайпитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що Джейн Фонда була тричі одружена, а також мала безліч романів. Однак щоразу її стосунки закінчувалися невдало. У 85 років жінка не втрачає впевненість у собі та вважає, що все ще може зустріти своє справжнє кохання. Але, обов'язкова умова - чоловікові має бути не більше, ніж 20 років.

Мені соромно це говорити, але якби я завела коханця, йому повинно було б бути 20,

- заявила літня американка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше 17-річна дочка Олі Фреймут показала свого бойфренда-іноземця . Злата Мітчелл перебуває у стосунках з американцем уже близько 2-х років, проте рідко говорить про коханого.

Фото: Getty Images