"Геній сорому і наготи": Ірина Білик рознесла Філіпа Кіркорова після його виступу з її піснею в окупованій Горлівці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Ірина Білик, яка раніше була цілком близькою подругою путініста Філіпа Кіркорова, відреагувала на його поїздку на тимчасово непідконтрольну Горлівку, де він виконав її пісню  для окупантів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, раніше стало відомо, як путініст співав на окупованій частині України композицію Ірини Білик "Снег". До речі, права на цей трек вона свого часу надала Філіпу Бедросовичу, оскільки тоді перебувала з ним у дружніх стосунках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наразі ж, після неодноразової підтримки Кіркорова злочинного путінського режиму, який чинить безчинства на території України, його виконання пісні Білик виглядає максимально цинічно. Авторка не змогла змовчати і записала свою символічну реакцію на підлий вчинок колишнього друга у себе в Instagram .

Ірина розповсюдила ролик з кадрами війни в Україні. Співачка продемонструвала ту розруху, яку за ці два роки вчинила росія. Фоном 53-річна артистка записала вірш-звернення до Філіпа Кіркорова російською мовою. Знаменитість назвала так званого поп-короля генієм сорому та наготи, а також додала, що він продав душу дияволу, і  сніг тепер в крові біля його дверей. Зрештою, Білик констатувала, що кара наздожене Філіпа.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Позитив зізнався, чи пропонував Філіп Кіркоров йому інтим.  Крім того, Завгородній заявив, що понад 60 відсотків російських зірок, яких він знає особисто, є представниками ЛГБТ.