"Глибоко шкодую": виконавиця LP вибачилася перед українцями за відео в худі кольору російського прапора (ВІДЕО, ФОТО)

Новини шоубізнесу
705
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка LP
Фото: Instagram LP

Артистка заявила, що це була серйозна помилка з її боку

Популярна американська артистка LP, яка нещодавно потрапила у скандал через те, що подякувала своїм фанам з росії та знялася у ролику для Instagram Stories в худі кольору російського прапора, виправдалася за цей свій вчинок. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями LP несподівано для багатьох українців з'явилася у своїх соцмережах у одязі в тонах російського прапора. Співачка говорила, що дякує своїм фанам за те, що вони шанують її творчість, звідки родом вони б не були. Після цього артистка очікувано отримала негативні коментарі на свою адресу, так як її ролик образив українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після скандалу, 27 лютого було прийнято рішення скасувати концерти LP у Литві. На фоні цього, артистка вирішила запостити відео та світлини, в яких звернулася до українців зі словами вибачення за свій вчинок. Ролик LP поширив телеграм-канал Культурна Прачечна.

Привіт усім, я хочу вибачитися перед моїми друзями та шанувальниками в Україні, яких справедливо образив та зачепив мій бездумний пост, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, яку вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором. Я глибоко шкодую про свою байдужість цього разу. То була серйозна помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму. Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм посланням є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Прийміть мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Слава Україні.
- резюмувала селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як соліст “Imagine Dragons” розцілував український прапор просто на сцені. Артист в такий спосіб висловив свою безумовну підтримку нашій країні.