Відомий телеведучий заповів приголомшливу суму своїм п’ятьом собакам

Новини шоубізнесу
1 765
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Пол О’Грейді, фото
Фото: Getty Images

Пол О’Грейді помер у віці 67 років у березні минулого року

Сьогодні чимало знаменитостей приділяють багато уваги порятунку тварин. Наприклад, переможці “Євробачення-2006” допомагають рятувати тварин , які постраждали через війну в Україні. Також днями став відомий текст заповіту телеведучого Пола О’Грейді: крім того, що він пожертвував багато коштів благодійним організаціям, він також не поскупився на утримання своїх домашніх улюбленців. Ви будете вражені, коли дізнаєтеся, про яку суму грошей йдеться!

Британський телеведучий Пол О’Грейді помер минулого березня від раптової серцевої аритмії. Майже через рік після його смерті став відомий текст заповіту. Про це пише The Sun.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що покійний телеведучий залишив своєму агенту Джоан Маршронс конкретні інструкції з догляду за своїми п’ятьма собаками, а також одноразову суму грошей, що має бути на це витрачена.

Так, песикам Ненсі, Арфуру, Кончіті, Едді та Ковбасці залишилися 125 тисяч фунтів стерлінгів (близько 6,1 мільйона гривень). Ще 500 тисяч фунтів стерлінгів телеведучий залишив притулку для котів та собак, з яким співпрацював понад 10 років. Крім того, 775 тисяч фунтів стерлінгів відійшло різним благодійним організаціям. Решту грошей успадкують його вдівець, донька, сестра та ще кілька осіб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що відтепер тварин можна брати з собою в укриття! Що відомо про скасування однієї з застарілих заборон - читайте тут .