Разом майже 3 роки: як виглядає обранець зірки фільмів для дорослих Джозефіни Джексон (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
83 011
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Джозефіна Джексон та Олексій Суханов, фото
Фото: instagram.com/ta.sama.backup/

Дівчина також пояснила, чому не готова наразі присвятити себе материнству

Джозефіна Джексон, яка раніше відверто зізналася, що її дратує в українцях , розкрила подробиці свого особистого життя. Зірка порнофільмів показала обличчя свого обранця та розповіла, чому він не забороняє їй продовжувати зніматися у фільмах для дорослих.

Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон (справжнє ім’я - Юлія Сенюк) розповіла про свого обранця та їхні стосунки. Зробила вона це в розмові з відомим українським телеведучим Олексієм Сухановим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Джексон, з киянином Русланом вона познайомилась в Instagram. Спочатку у них були вільні стосунки, коли ніхто нікому нічого не винен. Але згодом дівчині захотілося більшого - вони почали жити разом.

Дівчина додала, що на сьогодні вони разом майже три роки.

Я йому сказала про те, що у Києві часто зупиняюся. Тоді ще були літаки й багато вильотів було власне з Києва і зі Львова. Я йому про це сказала, що ми можемо якщо що зустрітися, коли я буду у Києві, а він киянин. Відповідно, ми там один раз зустрілися, потім другий раз, третій і десь протягом 3-4 місяців ми ось так вільно зустрічалися. Пізніше мені захотілося, щоб ми жили разом. Я сиджу по 3-4 місяці в Україні. Потім можу поїхати на тиждень на зйомки й знову повертаюся,
- розповіла порноакторка.
Джозефіна Джексон з обранцем Русланом, фото
Фото: скриншот YouTube
Джозефіна Джексон з обранцем Русланом, фото
Фото: скриншот YouTube
Джозефіна Джексон з обранцем Русланом, фото
Фото: скриншот YouTube

Дівчина зізнається, що коханому доводиться приймати її професію, оскільки він не може повністю забезпечити їй той рівень життя, до якого вона звикла.

Він же не заробляє такі гроші як я. Мені їх він не може компенсувати. Не може сказати “ні”. Що він дасть натомість? Він не може мене змінювати зараз. Ми поки що не плануємо дітей. І взагалі, я не те щоб чайлдфрі, але зараз, мені здається, що народжувати дитину - це таке велике випробування у нашому світі. Типу війни, хвороби, нестабільність,
- пояснює Джексон.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Джозефіна Джексон взяла участь у фотосесії з військовими, які втратили кінцівки. Більше про це - у цій статті .