Засумував? Віталій Козловський неочікувано згадав про свою колишню наречену (ФОТО)

Знаменитості
1 004
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Віталій Козловський і Раміна Есхакзай, фото
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Козловський, який готується стати батьком, присвятив фото своїй екскоханій

Віталій Козловський не перестає дивувати прихильників. Тільки недавно він розповів про те, що має стати батьком , а тепер вирішив опублікувати спільне фото зі своєю колишньою нареченою Раміною Есхакзай. Чому співак вирішив згадати про свою екскохану? Невже одразу після одруження він засумував за нею?

Ймовірно, річ у тому, що колишні кохані просто обмінюються люб’язностями. Днями Раміна Есхакзай опублікувала фото з Віталієм , підписавши його фразами зі старих пісень артиста. А тепер те ж саме фото оприлюднив і Козловський. Світлину він підписав словами зі своєї пісні “Рубіж”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Я не скажу тобі прощай,
— написав артист.
Віталій Козловський і Раміна Есхакзай, фото
Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, що цю парочку пов’язує доволі цікаве минуле. Колись Раміна та Віталій були разом. Співак навіть освідчився ведучій, однак згодом стало відомо, що їхні стосунки були піар-ходом. В грудні 2019 року Раміна зізналась, що пішла від Козловського через те, що він зрадив її зі своєю менеджеркою Юлією Бакуменко. Так-так, це саме та дівчина, з якою ймовірно одружився співак .

Тоді Раміна розповіла багато цікавого про свої стосунки з Віталієм. Вона говорила, що навіть після зради артист не хотів скасовувати з нею весілля, бо вважав, що преса та прихильники обожнюють їхню пару. А медовий місяць співак хотів провести утрьох — з Раміною та Юлею, однак ведуча відмовилась від такої пропозиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз Віталій Козловський не тільки готується стати батьком, а й захищає нашу країну від ворога. До речі, днями побратим артиста розкрив всю правду про його службу.