Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон одягнула свого колегу у проукраїнську футболку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
45 087
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джозефіна Джексон та Анхель Муньос Гарсія
Фото: instagram.com/ta.sama.backup/

Це вже не перший порноактор, якого українізовує Джексон

Знаменита українська порноакторка Джозефіна Джексон Юлія Сенюк, яка зізналася, що її дратує в українцях, зробила приємний подарунок своєму іспанському колезі Анхелю Муньосу Гарсії. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зірка фільмів для дорослих вирішила продовжувати українізовувати найвідоміших порноакторів - чоловіків. Вона подарувала Анхелю футболку з написом “Слава Україні! Героям слава”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідну публікацію Джозефіна розповсюдила у себе на офіційній сторінці в Instagram. Вона запитала у своїх фоловерів, чи потрібно “гербувати” Анхеля. Українські фани актора з радістю підтримали таку ініціативу Джозефіни.

Актори фільмів для дорослих Джозефіна Джексон та Анхель Муньос Гарсія
Фото: instagram.com/ta.sama.backup/

Отож, актор постав у проукраїнський футболці кольору хакі. До речі, він вже не перший колега порноакторки, якого вона українізовувала. До цього вона робила подібне з Джонні Сінсом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як українська порноакторка Джозефіна Джексон взяла участь у фотосесії з військовими, які втратили кінцівки. До речі, фотосесію було організовано задля того, щоб створити благодійний календар.