"Такого кроку я не виключаю": українська співачка Даша Суворова заговорила про мобілізацію

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Даша Суворова
Фото: instagram.com/dashasuvorovarock

Зірка зауважила, що війна може диктувати свої правила

Популярна українська артистка Даша Суворова, яка вперше за три роки представила новий трек, висловила свою однозначну позицію про жіночу мобілізацію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, зірка, яка до речі родом з Бахмуту, зауважила, що на війні втратила не тільки рідний дім, а й близьку людину. Даша заявила, що їй дуже важко жити у сьогоднішніх реаліях.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, в разі потреби, Суворова готова стати на захист батьківщини. Окрім того, Даша розповіла про своє ставлення до зірок-втікачів, які виїхали з рідної країни. Вона назвала їх боягузами та втікачами.

Я думаю, що кожен має робити те, що він вміє найкраще. Я сподіваюся, що зараз немає гострої потреби в жіночій мобілізації, але під час війни можливо все. Такого кроку я не виключаю, хоча ментально я поки що не готова до цього. Але час покаже. Війна навчила мене швидко ухвалювати рішення, прокидатися рано і не втрачати час. В ідеологічному плані я на всі сто відсотків ще раз переконалася, що я українка.
- сказала співачка виданню Фокус.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як телеведучий Сергій Притула різко висловився про мобілізацію. Знаменитість твердо переконаний, що нині це хайпова тема, на якій намагаються заробити певні бали.