"Хороший руський" Максим Галкін поспівчував через бійню у Крокус Сіті: такого не очікували навіть московити

Новини шоубізнесу
2 662
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Максим Галкін
Фото: instagram.com/maxgalkinru

Чоловік Алли Пугачової несподівано звернувся до російської публіки, яку до того встиг не раз зацькувати

Гуморист та російський “іноагент” Максим Галкін співчуває кожному — і українцям , що стають жертвами російських ракетних ударів, і самим росіянам, які підтримують геноцид українського народу. І хоча не так давно артист висміював тих, хто підтримує російську агресію, після стрілянини в одному з московських ТЦ чоловік несподівано став більш поблажливим до місцевих жителів.

Так, після теракту у торговому центрі Крокус Сіті Холл, що стався 23 березня, Максим Галкін виставив публікацію, в якій співчував мешканцям країни-агресора. У своїй промові артист підтримав усіх постраждалих та висловив свої глибокі співчуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що такі дії гумориста вразили навіть самих росіян, адже за два роки повномасштабної війни Галкін увесь час засуджував кремль і усіх, хто його підтримує. Тому навіть пропагандисти були дещо здивовані тому, як любʼязно комік вирішив підтримати росіян.

Жахлива трагедія в Крокусі. Немає слів. Глибокі співчуття родинам загиблих. Мої думки зараз із постраждалими. Дай Бог вам сил впоратися з цією бідою,
— написав Максим Галкін.

Варто зазначити, що й у коментарях під дописом Галкіна чимало росіян дорікнуло у тому, ніби артист намагається “перевзутися". При цьому путіністи вже остаточно “викреслили” чоловіка Пугачової з громадян росії, оскільки він не погодився з диктаторським режимом путіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін пояснив, як російська влада помстилася йому , обмежуючи його дії. Виявилося, що деякі країни йдуть на поступки рф, тому він не може вільно пересуватися за кордоном.