Клопотенко показав чим вечеряє: таке може дозволити собі кожен (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви думали, що відомі шеф-кухарі вдома насолоджуються кулінарними шедеврами, то мусимо вас засмутити. Євген Клопотенко, який нещодавно  розповів про свій досвід переходу на українську мову, показав, що готує собі на вечерю. Фото страви ви можете знайти у нашому матеріалі!

Український шеф-кухар, ресторатор та популярний блогер Євген Клопотенко вирішив стати трішки ближчим зі своїми шанувальниками. Він показав в Instagram Stories фото своєї вечері та запитав у своїх прихильників, що в них було на вечерю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, вечеряє відомий шеф-кухар досить скромно. Немає тут ніяких делікатесів, складних у приготуванні страв та інших вишуканостей.

Клопотенко показав чим вечеряє: таке може дозволити собі кожен (ФОТО) - фото №1

Клопотенко сфотографував тарілку, на якій можна побачити сирну нарізку, помідори, ковбасу, кетчуп та чорний хліб. Подача теж дивує, адже всі продукти нарізані немаленькими шматочками та лежать на тарілці абияк.

Звісно, зрозуміло, що так Євген Клопотенко вечеряє не завжди (хоча, хто зна). Однак це фото доводить, що навіть імениті шеф-кухарі — теж люди, які іноді їдять просту їжу не за всі гроші світу.

Клопотенко показав чим вечеряє: таке може дозволити собі кожен (ФОТО) - фото №2

Якщо ви не знаєте, хто такий Євген Клопотенко, то нагадаємо, що він переможець п'ятого сезону кулінарного проєкту "МастерШеф", відомий ведучий, який нині з'являється у багатьох ТВ-шоу, співзасновник соціального проєкту Cult Food. Також Клопотенко відкрив два ресторани: "100 років тому вперед" у Києві та "Інші" у Львові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще Євген Клопотенко повністю за вільні стосунки . Нещодавно епатажний кулінар висловився про жінок у своєму житті.