"Шкіра має відпочивати": яких бʼюті-ритуалів у щоденному житті дотримується комікеса Настя Ткаченко (ФОТО)

Зіркова краса
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Українська акторка та комікеса Настя Ткаченко поділилася маленькими секретами про свої щоденні б'юті ритуали. Як їй вдається утримувати баланс і тримати себе у формі, попри все, розповідаємо далі!

Зазвичай вранці ми поспіхом збираємося на роботу, протягом дня швидко закриваємо задачі, а ввечері займаємося побутом і втомленими падаємо в ліжко. Якщо ви впізнали буденного себе, тоді це знак, що час про себе потурбуватися! Після шаленого графіка наш організм потребує сповільнення й відпочинку. А під час війни ми стали ще частіше відчувати втому, напруженість та роздратованість, адже живемо в постійному стресі. Тому надважливо не забувати про якісний відпочинок і щоденні ритуали, які допомагають нам триматися на плаву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У перерві між зйомками шоу "Хто зверху?" на Новому каналі Настя Ткаченко розповіла, як наповнює себе енергією. І поділилася власними секретами краси.

"Шкіра має відпочивати": яких бʼюті-ритуалів у щоденному житті дотримується комікеса Настя Ткаченко (ФОТО) - фото №1

Коли ви активно проводите вихідні та плануєте своє дозвілля, значно менше негативних думок лізе в голову. І хоч весь мій вільний час забитий роботою, я намагаюся хоча б трішки побути з рідними та друзями. За можливості, ми можемо виїхати кудись на природу або ж просто посидіти вдома та поспілкуватися.

Я перестала відкладати плани на потім. Війна показала, що не варто переносити щось на завтра, бо завтра може просто не настати, на жаль. Тож мені хочеться влаштовувати зустрічі з близькими якомога частіше,

– зізнається комікеса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Шкіра має відпочивати": яких бʼюті-ритуалів у щоденному житті дотримується комікеса Настя Ткаченко (ФОТО) - фото №2

Щоб бути у формі, вона дотримується простих, але ефективних правил догляду за собою. Насамперед, каже, перед сном потрібно ретельно вимити обличчя від макіяжу.  А вранці - "підбадьорити" шкіру холодною водою і спеціальним тоніком:

Насправді всі мої ритуали краси зосереджені на тому, щоб ретельно вимити обличчя від макіяжу після важкої робочої зміни. Оскільки я працюю майже без вихідних, то перед сном обовʼязково змиваю мейк. Шкіра має відпочивати, – зазначає Настя. – А після пробудження вмиваю обличчя холодною водою та освіжаю тоніком.

"Шкіра має відпочивати": яких бʼюті-ритуалів у щоденному житті дотримується комікеса Настя Ткаченко (ФОТО) - фото №3

Раніше ми також ділилися б'юті-секретами співачки YAROMIYA. В ексклюзивному інтерв'ю Хочу! вона розповіла про про власний стиль та бʼюті рутину, хто готує її образи для виступів і кліпів, та який ї улюблений бренд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фото: Новий канал