“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 49-52 випуски від 20.11.2023

Супермама
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На СТБ розпочинається новий тиждень реаліті “Супермама”, аби на прикладі героїнь проєкту допомогти всім українкам розібратися, хто ж така насправді незламна супермама. Цього тижня глядачі знайомляться з четвіркою матусь з Києва.

Четвірка героїнь із різними принципами виховання вирушить в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у трьох категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. Під час фінальної зустрічі свою оцінку одній з учасниць віддасть і ведучий програми Дмитро Карпачов. Матуся, яка набере найбільшу кількість балів, отримає звання “Супермама”. В кожному випуску глядачі дізнаються практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Першою гостей зустрічатиме Вікторія. Героїня сама виховує 8-річного Тимура. З сином мама на одній хвилі, нічого йому не забороняє та виховує в ньому самостійність. Так, Тимур може лишитися вдома сам, сходити на дитячий майданчик, поїсти та зробити каву для мами. Вікторія має власну маркетингову агенцію. Для героїні важлива самореалізація, тому вона працює 24/7! Чи дійсно їй вистачає часу на все? Перевірять суперниці.

“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №1

Далі учасниці вирушать до Єлизавети. Разом з чоловіком вона виховує 8-місячного Всеволода. Весь свій час Ліза присвячує сину, займається його розвитком, розмовляє з ним, читає книги. За словами матусі, її методи дають результати. Так, Всеволод вже може сказати “мама” й “тато”. Оцінити здібності малюка вже готові інші матусі.

Третьою гостей зустрічатиме Христина. Героїня сама виховує 23-річну Діану та 14-річну Аліну. Головний принцип виховання для мами — дати можливість дітям набивати собі гулі, аби усвідомлювати наслідки власних дій. Мама зізнається, що попри те, що діти виховувались в одній сім'ї, виросли повними протилежностями: Діана пов'язала своє життя з танцями, вона зразкова, не палить та не вживає алкоголь, Аліна ж — повна її протилежність та має бунтівний характер. Христина перукарка, родом з Миколаєва, проте через постійні обстріли родина переїхала до Швейцарії. Чим дивуватиме героїня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
“Супермама” 6 сезон: коли і де дивитися 49-52 випуски від 20.11.2023 - фото №2

Останньою на гостей чекатиме Яна. Разом з чоловіком вона виховує 7-місячного Стефана. Яна — блогерка-мільйонниця, багато часу присвячує реалізації себе. Для сина Яна полюбляє купувати все найкраще: памперси, меблі, одяг та іграшки, а також планує зовсім скоро придбати йому власну нерухомість! Чи вистачає героїні часу на все? Якими методами виховання вражатиме Яна? Та хто стане супермамою цього тижня?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дивіться з понеділка по четвер о 18:50 на “СТБ” !

Фото: stb.ua