Відповідь може здивувати: чи потрібно знімати плівку перед тим, як варити сосиски

Кулінарні підказки

Ми розповідали, як обрати якісні сосиски . Тепер розставимо крапки над “і” у питанні того, чи треба їх чистити перед варінням.

Любителі варених сосисок поділяються на два типи. Одні завжди чистять сосиски перед тим, як відправити їх в каструлю. Інші кулінари перед тим, як почати варити виріб, не знімають плівку з сосисок. Детально про те, як це робити правильно, розповіли на Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чи знімати плівку з сосисок

Виявляється, цього не варто робити перед обробкою в окропі. Відсутність цієї оболонки, найімовірніше, призведе до того, що ковбаски втратять жир - він просто “піде” у воду разом з частиною смаку. У результаті страва виявиться не такою апетитною, як хотілося б.

А ще без плівки сосиски можуть здутись та розваритись, адже вони втратять захист. Замість цільної і красивої страви вийде маса, що має неприємний вигляд.

Отже, ми дійшли висновку, що перед варінням плівку з сосиски краще не знімати, а видаляти її вже з готової страви. Але при цьому плівка, як і сам ковбасний виріб, дуже гарячі. Не варто чекати на їх остигання. Але можна обдати сосиски холодною кип’яченою водою варто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так плівка зніметься без жодних проблем. Також ми розповідали, чим замінити вершкове масло під час приготування картопляного пюре, щоб було ще смачніше.