Квіти з квілінгу на 8 Березня — майстер-клас для дітей (ФОТО, ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Парфуми з квітами у техніці квілінг, фото
Фото: armidaortega.com

До вашої уваги — доступний майстер-клас для дітей із виготовлення подарунку на 8 Березня у техніці квілінг

Кожна дитина любить дарувати мамі подарунки. Особливо, якщо презент повинен бути з нагоди свята. Діти створюють листівки, вишивають серветочки та збирають букети квітів. Раніше ми писали, як оздобити чашку за допомогою полімерної глини, а тепер розкажемо, як зробити квіти у техніці квілінг.

Ажурні вироби із паперу можуть робити діти, віком від 4 років. Складніші вироби стануть цікавим хобі для підлітків. Головне — охайність і терпіння. Для створення картин такої техніки потрібні шило, пінцет, ножиці, клей, олівець, циркуль та шаблон-лінійка. Маленькі діти скручують смужки вручну, не використовуючи гострі матеріали.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Починайте скручувати по шаблону основу, і зафіксуйте її клеєм. Потім скрутіть “серединку”, трішки розпуште і вставте в контур деталі, неначе “замалювавши” її. Кожну деталь акуратно фіксуйте клеєм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Квіти із квілінгу можуть бути на листівці, а можуть — у картині в рамці. Найкраще вставляти такий виріб за скло, аби на папір не сідала пилюка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що подарувати мамі на 8 Березня, якщо немає грошей. Для ваших дітей — легкий і доступний майстер-клас, як зробити гарні листівки з нагоди свята.