Експерт зі стосунків назвав головну помилку у житті кожного чоловіка. Багато людей з цим не погодяться

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожна людина робить у житті безліч помилок. Проте одні можна з легкістю виправити, а за інші доводиться "розраховуватися" дуже й дуже довго. Раніше ми розповідали, як щодня ставати кращою версією себе , а тепер готові назвати головну чоловічу помилку, яка часом призводить до непоправного.

Про неї  розповів консультант зі стосунків Дмитро Остапенко . І, за його словами, йдеться про невміння розставляти пріоритети у житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Експерт зі стосунків назвав головну помилку у житті кожного чоловіка. Багато людей з цим не погодяться - фото №1

Так, експерт наголошує, що велика дурість чоловіків ставити на перше місце у своєму житті не дружину, а маму, дітей чи друзів, наприклад:

Велика помилка чоловіків - це те, що вони не розуміють, що дружина - це найважливіша людина у моєму житті. Батьки рано чи пізно відійдуть у вічність, діти виростуть і скажуть: "Тато, мамо, бувайте!", друзі в якийсь момент переїдуть в інше місто, будуть інші цінності, розійдемося, ще щось...

– пояснює свою позицію експерт. І додає, що дружина - це та людина, з якою (у більшості випадків) чоловік проживе усе своє життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І тому, коли ти ставиш якусь іншу людину на перше місце замість своєї дружини, ти робиш шалену дурість і ти дуже сильно за це поплатишся потім.

Саме тому, як мені здається, розумні чоловіки на перше місце ставлять в своєму житті, і вона серед усіх людей для них є №1 - не мама, не діти, не друзі; і вже всі інші люди, так би мовити, розподіляють свої місця за "залишковим" принципом,

– говорить Дмитро Остапенко.

У коментарях до його допису, до речі, думки підписників розділилися, адже далеко не всі погоджуються з такою думкою. Тут згадується і зрада, і гроші, і про банальну людську нахабність.

  • Що за брєдятіна, дружина перша хто тебе зрадить і обіср*ний без майна з дружинами кредитами побіжиш в батьківську хату

  • Ага. Особливо коли зараз шлюби по року два максимум можуть тривати ))) а через пік нова дружина, а через 4 інша. А ще мінус бізнес та гроші. Друзі не кинуть і бізнес не заберуть) тому твердження хибне.

  • Воно так. Але як що дати їй це зрозуміти - вона нахабніє і втрачає береги. І як тут бути?

  • Велика помилка чоловіків ставити жінку на перше місце. Батьки люблять тебе просто так, не залежно від роботи і скільки ти заробляєш. Даруєш квіти чи ні. І Т. д. Друзі завжди раді бачити. А дружина зажди незадоволена, як не годи, з кислим обличчям і зажди повинен, здогадатись, подарити, дати, сказати. Жінки таких чоловіків не цінують, доброту і вірність вважають за слабкість. В ідеалі з автором згоден, але в житті все це не так, на мій превеликий жаль.

  • Ось саме тому що батьки "рано чи пізно відійдуть" - на першому місці. Вони в нас одні, і інших в нас не буде.

  • А як щодо того, щоб ставити на перше місце себе, а потім стосунки? Ні, не чули

  • Всі ці позитивні речі мають бути взаємні щоб це реально працювало,

 - пишуть коментатори.

Експерт зі стосунків назвав головну помилку у житті кожного чоловіка. Багато людей з цим не погодяться - фото №2
Експерт зі стосунків назвав головну помилку у житті кожного чоловіка. Багато людей з цим не погодяться - фото №3
Експерт зі стосунків назвав головну помилку у житті кожного чоловіка. Багато людей з цим не погодяться - фото №4
Експерт зі стосунків назвав головну помилку у житті кожного чоловіка. Багато людей з цим не погодяться - фото №5

А ви як вважаєте?

{vote3_206}

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи існує оптимальна різниця у віці між подружжям. Цим питанням задаються багато пар, але мало хто знає правильну відповідь!

Головне фото: freepik