Побутові обов'язки, які партнери просто ненавидять: дещо із цього списку вас здивує!

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Причиною конфліктів у сім'ї часто стають побутові справи. Якщо партнери вчасно не розподілили між собою обов'язки, з часом це починає викликати невдоволення та претензії. У сучасному світі все частіше відбувається зміна ролей.

Щоденна рутина та виснажливі хатні справи здатні вбити найприємнішу романтику. Як домашні справи впливають на стосунки і які обов'язки визнані найненависнішими, розповідає realsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Побутові обов'язки, які партнери просто ненавидять: дещо із цього списку вас здивує! - фото №1

Yelp опитала 2000 американців із партнерами щодо домашнього розподілу і обов'язків і за результатами виявило, що існує цілий список нудних домашніх справ. Люди розповіли, що готові піти на будь-що аби уникнути їх виконання, якби існувала така можливість. Згідно з опитуванням, пересічний респондент, який займається домашніми справами, може витрачати на роботу по дому до 690 годин на рік. Це становить трохи понад 13 годин на тиждень.

Найненависніші домашні справи

  • Мити посуд

  • Прати білизну

  • Прибирання ванної кімнати

  • Підмітання та пилосос

  • Приготування їжі та покупка продуктів.

  1. Брудний посуд

Полегшити процес миття можна придбавши посудомийну машинку. Це збереже час, не допустить суперечок і значно заощадить кошти.

Побутові обов'язки, які партнери просто ненавидять: дещо із цього списку вас здивує! - фото №2
  1. Прання

Невдячна справа, яка ніколи не закінчується. Полегшити процес допоможе спільна робота по сортуванню і розвішуванню, або поєднання справи з переглядом кіно чи телешоу.

Побутові обов'язки, які партнери просто ненавидять: дещо із цього списку вас здивує! - фото №3
  1. Ванна кімната

Не намагайтеся прибирати все одразу, а розбийте на маленькі справи. Виділіть один день для певного прибирання і приділяйте цьому кілька хвилин. При чищенні зубів протріть дзеркало і раковину, а після душу помийте ванну.

  1. Пилотяг

Вкладайте гроші у сучасні гаджети. Робот-пилосос значно полегшить роботу і заощадить час.

Побутові обов'язки, які партнери просто ненавидять: дещо із цього списку вас здивує! - фото №4
  1. Приготування їжі

Скоротити конфлікти можна замовивши доставлення їжі чи продуктів додому. Іноді споживайте їжу поза домом. Готуйте те, що можна заморозити.  Купуйте продукти, як-от попередньо відварену подрібнену курку, попередньо нарізані овочі, очищений часник і подрібнений сир, щоб скоротити кроки (і дорогоцінний час) із ваших рецептів вечері.

Побутові обов'язки, які партнери просто ненавидять: дещо із цього списку вас здивує! - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Будь-яка домашня робота перетвориться на цікаве проведення часу, якщо робити це вдвох. Спільне виконання обов'язків зближує людей, дає можливість поговорити, скорочує час та робить шлюб міцним і щасливим.