Зашквари року: хто з українських зірок оскандалився у 2023-му й досі “відбілює” репутацію

Новини шоубізнесу

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У 2023 році українські зірки свідомо чи ні, а підкинули роботи ЗМІ. Хто зі знаменитостей найчастіше фігурував у різних скандалах, про які не говорив лише лінивий - дізнавайтесь у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Цьогоріч скандалів у шоубізнесі вистачало. Хтось потрапляв в них випадково, а хтось використовував їх, щоб привернути до себе увагу, здобути більше слави та прихильників. Про тих, хто створив найбільше інфоприводів за 2023 рік, розповідаємо нижче.

Даша Квіткова

Колишня шоумена Нікіти Добриніна у серпні спричинила ДТП у Києві, в результаті якого постраждало 4 елітні автівки. Спочатку блогерка замовчувала про аварію в соцмережах, потім виклала відео з поясненнями (брехливими, як стверджує одна з учасниць ДТП), а через тиждень після аварії ще й висміяла те, що трапилося. Та навряд чи зараз дівчині й досі смішно: в грудні відбувся суд, на якому Дашу Квіткову визнали винною у ДТП і зобов’язали виплатити постраждалим чималі гроші як компенсацію.

Володимир Остапчук 

Якби була премія “Найбільший скандаліст року”, її однозначно отримав би саме Остапчук. Крім постійних зашкварів зі своїми колишніми дружинами, він також регулярно оскандалюється своїми “благодійними” виїздами за кордон. Також ведучий викликав обурення українців своїми сексистськими висловлюваннями з приводу “оцінки” дівчат. Ну і на додачу варто згадати бійку з п’яним хлопцем.

Юлія Верба

Блогерку “пісочили” в Мережі через її небажання допомагати ЗСУ. І це при тому, що вона відкрила свій заклад харчування та купує собі дорогі речі, аксесуари та автівки. Щоб реанімувати свою репутацію, Верба придбала кілька машин на передову, однак згодом виявилося, що вони в дуже поганому стані й навряд чи їх можна використовувати на фронті. Родзинкою стало незнання блогеркою української географії: за словами Юлії, Крим - це не АР, а Донецька область.

Потап

Крім постійних поїздок за кордон, обурення в Мережі викликали і його провальна пісня про волонтерів, відпочинок у компанії росіян та заява, що чужим людям можна цілувати дітей в губи. Наостанок - чутки про розлучення з Настею Каменських.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анастасія Приходько

Артистка постійно критикує своїх колег та інших відомих особистостей, тим самим провокуючи на сварки та скандали інших людей. Під її осуд потрапили Вєра Брєжнєва, Ірина Фаріон, учасники фестивалю Лайми Вайкуле та інші.

Анна Алхім

Блогерка постійно потрапляє в якісь скандальні заварушки. Крім того, що вона неодноразово принижувала українців, вона також публічно підтримує російський контент.

Олег Скрипка

Цьогоріч фронтмен “Воплі Відоплясова” оскандалився сексистськими заявами про жінок, а також скаргами на незахищеність та утиски чоловіків. Також він зробив скандальну заяву про феміністок та представників ЛГБТ-спільноти. Іншими словами - додав журналістам та активістами роботи.

LOBODA

Чесно кажучи, тут навіть складно виділити щось конкретне - артистка ніби намагається “відбілити” свою репутацію, але натомість робить ще гірше. Причому це відбувається з нею досить часто. Наприклад, вона й досі випускає російськомовні пісні, публічно образила дівчину під час концерту в Харкові, дала інтерв’ю російським журналістам… Список можна продовжувати й продовжувати…

Маша Єфросиніна

Свою порцію хейту цьогоріч отримала і телеведуча. Вона частенько робила різкі заяви щодо інших зірок, забуваючи про власні “гріхи”. Наприклад, Єфросиніна прагнула попустити співачку Анну Трінчер за дорогезний Porsche, в той час, як сама демонструвала публіці коштовні прикраси та аксесуари. Крім того, прихильники критикували знаменитість за надмірну худорлявість.

Іво Бобул

Співак потрапив у сексистський скандал через своє інтерв’ю журналістці Еммі Антонюк. Так, у ході розмови Бобул почав говорити про меркантильність жінок. Відомо, що вирішувати свій конфлікт артист та журналістка будуть у суді.

Олег Винник

Від українського секс-символа до нейтрального мовчуна. Так, з початком повномасштабного вторгнення рф в Україну, артист, як то кажуть, “зник з радарів”. Вигулькнув влітку 2023 року у Німеччині - заявив про рідкісну хворобу та виглядав так, ніби рік не відвідував перукаря. Остаточно втратив прихильність публіки після своєї заяви, що перекладати свої російськомовні хіти він не збирається.

Віктор Павлік

Співак “прославився” своєю спецперепусткою та поїздкою столицею у комендантську годину. Як натякала молода дружина Павліка, чоловік купив перепустку, бо хотів її здивувати. Втім, вона також не відстає в псуванні репутації чоловікові - хизується в соцмережах його дорогими подарунками та своїми високими заробітками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Христина Соловій та Сергій Жадан

Артисти не коментують своє особисте життя, проте громадськість більше ніж впевнена, що у цих двох - роман. Їхній особистий зв’язок привів до розлучення Жадана з дружиною, а ось творчий союз - до звільнення настоятеля львівської церкви через дозвіл зняти в ній кліп, який “пропагандує антихристиянські цінності”.

Раніше ми писали, що Монатік потрапив у скандал, підтримавши Олену Кравець. Так, артисту дорікнули заробітками в московії.

Фото: соцмережі зірок, скріни з кліпу