Легенда знову в строю! Чак Норріс зіграє головного героя у новому бойовику (ФОТО)

Кіно та серіали
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний американський актор Чак Норріс, який вже 10 років як не знімався у фільмах, тріумфально повертається у професію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як стало відомо, 83-річний актор зіграє головного персонажа у новому  бойовику. Зокрема, цю новину актор розповсюдив на своїй офіційній сторінці в   Instagram . Чак продемонстрував кадри зі зйомок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, легендарний Норріс зіграє капітана Аластера - начальника секретних сил безпеки Землі. Вочевидь, сюжет буде досить карколомним. Алестер запрошує новачка на ім'я Джим доєднатися до місії під керівництвом полковника Гріна, а також його знаменитих морських піхотинців. Суть місії полягає в тому, що вони повинні відстежити та дослідити певні енергетичні сплески на базі в Нью-Мексико.

Я знову в строю разом з Дереком Тінгом і Марком Сінгером у фільмі "Agent Recon", що виходить наступного року. Ось кілька фотографій з BTS однієї з моїх бойових сцен, поставлених моїм сином Дакотою. Не можу дочекатися, коли ви всі її побачите. Залишайтеся з нами!

 — підписав фото Норріс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  MARUV повертається на російську сцену.  Знаменитий блогер Богдан Беспалов зауважив, що зовсім скоро Анна Корсун (справжнє ім'я співачки) може взяти участь в одній із популярних російських премій.