"Супер Майк: останній танець", "Флеш" та "Вінні-Пух": названо 10 найгірших фільмів 2023 року

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Окрім рейтингів найкращих серіалів та найбільш прослуховуваних пісень , наприкінці року також розповідають про найгірші стрічки, які не вразили глядачів. В нашому матеріалі ви дізнаєтесь про 10 фільмів 2023 року, які розчарували кіноманів.

Кінокритики Овен Глейберман і Пітер Дебрюж вибрали по п'ять фільмів для видання Variety, які їх не вразили та розчарували прихильників. Читайте!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. "Примарні" (Небезпечне побачення). Режисерський твір Декстера Флетчера у жанрі пригодницького романтичного екшну розповідає про чесного хлопця на ім'я Коул, який закохується в загадкову Седі. Виявляється, що красуня Седі — секретна агентка ЦРУ. Головні ролі виконали Ана де Армас та Кріс Еванс.

2. "Астероїд-Сіті" — це американський фільм режисера Веса Андерсона. Прем'єра відбулася на Каннському кінофестивалі. Сюжет обертається навколо фантастичної телевізійної п'єси, а життя акторів переплітається з пригодами їхніх персонажів у вигаданому містечку Астероїд-Сіті, що опинилося на карантині.

3. "До тебе чи до мене". Фільм від Netflix, в якому історію обертається навколо найкращих друзів Деббі та Пітера. Вони вирішують на тиждень помінятися оселями та несподівано закохуються один в одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. "Супер Майк: останній танець". Це сиквел фільму "Супер Майк XXL", режисований Стівеном Содербергом. Головну роль зіграв Ченнінг Татум.

5. "Місія Стоун" від Netflix. За сюжетом, агентка загадкової миротворчої організації повинна якнайшвидше зупинити хакерку, яка намагається викрасти найціннішу та найнебезпечнішу зброю. Головну роль виконала Галь Гадот.

6. "Вінні-Пух: кров і мед". Фільм у жанрі слешера від режисера Ріса Фрейка-Вотерфілда, який є хорор-адаптацією творів А. А. Мілна про Вінні-Пуха.

7. "Кармен" — музично-драматичний фільм, режисерський дебют Бенжамена Міллеп'є. Фільм, описаний як екранізація опери Бізе, але фактично він є "повним переосмисленням", яке ігнорує сюжет, використовуючи лише "вибрані тексти" лібрето опери для однієї сцени між головними героїнями.

8. "Флеш" — американський супергеройський фільм від режисера Андреса Мускетті, заснований на коміксі DC Comics. Сюжет розповідає про походження супергероя Флеша, який використовує свої здібності надшвидкого бігу, щоб змінити минуле та врятувати свою матір.

9. "Фарба". Комедійно-драматичний фільм від Бріта Макадамса. Це тоненький ескіз, подібний до посібника того, що слід уникати в інді-комедіях, і, за словами критика, він зовсім не викликає сміху.

10. "Калігула: Остаточна версія". Альтернативна версія фільму "Калігула" Тінто Брассо, що повертається до оригінального сценарію Гора Відала. Однак за висновком кінокритика, ця версія гірша, оскільки "вся ця брутальність була не просто випадковою, але мала сенс існування фільму, а в новій стрічці її позбулися".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як знімали культовий фільм "Сам удома". Виявляється, замість снігу в стрічці використовували картопляні пластівці.