Рушники цього кольору краще забрати геть із ванної: секрет, про який не знає більшість господинь

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Для створення повної гармонії у будинку господині приділяють увагу найдрібнішій деталі. Вони прагнуть підібрати все зі смаком, щоб було затишно і практично. Особливу увагу надають махровим м'яким рушникам.

У ванній кімнаті потрібно добре помізкувати, щоб проявити свою фантазію. Особливо, на загальний вигляд може вплинути неправильно підібраний колір рушників, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Рушники якого кольору не варто обирати у ванну кімнату.

1. Білосніжні

Яскраво-білі рушники навіяні фільмами і шикарними готелями на дорогих курортах. На практиці це досить непрактично. Вони швидко брудняться, помітно кожну плямку і від частого прання швидко втрачають свій зовнішній вигляд та практичність. Якщо ви не бажаєте, щоб ванна виглядала стерильною, зробіть вибір на користь пісочних, сірих, молочних відтінків чи кольору шампань. . Підходить для інтер'єрів в стилі мінімалізм, бароко, для ванних кімнат спокійних відтінків.

Рушники цього кольору краще забрати геть із ванної: секрет, про який не знає більшість господинь - фото №1

2. Червоні

Звичайно, такий колір має стильний вигляд і привертає увагу, акцентуючи на ньому погляд. Проте розслабитися у такій атмосфері буде важко. Краще обирати спокійніші відтінки бордового, графітового чи чорного кольору.

Рушники цього кольору краще забрати геть із ванної: секрет, про який не знає більшість господинь - фото №2

3. Гарячі жовті

Хоча цей колір одразу впадає в око, але з часом може сильно дратувати. Він заряджає енергією зранку., але розслабитися ввечері не допоможе.Тому краще надати перевагу спокійнішим кольорам, таким як: рожевий, блакитний, малиновий чи наймодніший колір цього сезону - персиковий.

Рушники цього кольору краще забрати геть із ванної: секрет, про який не знає більшість господинь - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При виборі рушників враховуйте не лише колір, а й декор, матеріал, щільність та якість. Раніше ми писали, про речі, які не варто пропускати на розпродажі. Рушники також входять у цей перелік.