Найкращі дні для висадки огірків у 2024 році за місячним календарем: врожай будете збирати відрами!

Сад і город
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Огірки на городі, фото
Фото створене ШІ для Hochu.ua

Від фази Місяця залежить немало і бувалі дачники добре про це знають

Ми вже розповідали, як правильно сіяти ранні огірки , щоб їсти перший врожай вже у травні, а тепер поділимося з вами секретом, про який знають далеко не всі дачники-початківці. Одним із гарантів хорошого рясного врожаю є дотримання порад місячного календаря. Ті, хто займається городиною вже досить давно, чудово знають, що від дати висаджування тієї чи іншої культури багато що залежить!

Сприятливими датами для висаджування огірків у відкритий ґрунт ділиться сайт “ Улюблена ”. У цій статті зібрані найкращі дні для посадки огірків у квітні й травні 2024 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли садити огірки у квітні-травні 2024: сприятливі дні за місячним календарем

Традиційно у наших широтах огірки висаджують на городі вже під кінець квітня. У цей період зазвичай ризик повернення нічних заморозків мінімальний, та й земля під плівкою до цього часу вже гарно прогрівається.

Коли садити огірки у квітні : 25, 29 та 30 квітня вважаються найкращими датами.

Коли садити огірки у травні : 6, 13, 14, 15, 17, 22, 23, 24 травня — надзвичайно сприятливі дні для висаджування огірків у відкритий ґрунт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися списком найкращих сортів огірків , які варто посіяти цього року. А ще — розповідали про особливість сорту огірків Амур F1 , який не гірчить, зате плодоносить набагато краще за всі інші!