Захистять від злих духів і принесуть удачу: які магічні ритуали та обряди можна провести на Хелловін

Езотерика та астрологія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День Усіх Святих наближається, а отже разом з ним єдиний час в році, коли вірять, що духи можуть відвідати наш світ. Для захисту свого житла та життя від темних сил, багато людей проводять невеликі, але ефективні ритуали. Про магічні обряди на Хелловін, які принесуть захист та удачу, читайте в нашому матеріалі!

Хелловін, відомий як День Усіх Святих, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Це особливе свято для дітей, адже вони можуть нарядитися в страхітливі костюми та розгулювати вулицями у пошуках цукерок. Популярним це свято є країнах, таких як США, Велика Британія, Японія, Китай, Мексика, Іспанія, Канада та Ірландія. А ось в Україні Хелловін не є таким поширеним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Традиційно на Хелловін проводять різноманітні обряди та магічні ритуали, які можуть бути трішки моторошними, однак допоможуть захистити себе та своїх рідних від впливу темних сил. Ось найдієвіші з них!

Ворожіння на Хелловін

Ворожіння — невід'ємна частина Хелловіну. Їх існує безліч, тож просто обирайте те, яке вам подобається. Наприклад, шотландські дівчата, щоб побачити свого майбутнього чоловіка, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада мочили простирадло в воді та підвішували його перед багаттям чи каміном. Відблиски води на простирадлі повинні були сформувати силует їхнього майбутнього чоловіка.

Захистять від злих духів і принесуть удачу: які магічні ритуали та обряди можна провести на Хелловін - фото №1

Ще одне популярне британське ворожіння вимагало від дівчини, яка бажала побачити свого нареченого, спуститися по сходах у темний льох у ніч з 31 жовтня на 1 листопада, і дивитися при цьому не під ноги, а в дзеркало. Зображення чоловіка, яке вона побачить, мало стати її нареченим.

 Очищення будинку на Хелловін

У цей день зазвичай роблять магічні обряди. Один з таких — очищення будинку. Візьміть гілочку хвойного дерева з лісу, такого як ялиця або ялівець, та спаліть її. З паруючими вуглинками в руках вирушайте в подорож навколо всіх кімнат вашого будинку, особливо уважно оглядаючи дзеркала, де накопичується негативна енергія. Також ви можете капнути дві краплі ялівцевого масла в керамічний посуд і розмістити його біля дзеркала.

Ритуал захисту будинку

Ми вже писали про те, що Хелловін — це єдиний час в році, коли духи можуть прийти в наш світ, тож не буде зайвим захистити свою оселю від їхньої присутності. Для цього обряду вам знадобиться зелена свічка. Запаліть її у момент, коли сходить сонце. Пройдіть навколо будинку 7 разів, говорячи такі слова: "Полум'я золоте від свічки зеленої, очисти мій будинок від всього поганого — від лихого ока, від лихого слова, від лихого помислу!" Ці слова повинні відчуватися на ваших губах як тепло полум'я. Після очищення повторіть ще 4 рази з такими словами: "Полум'я золоте від свічки зеленої, поклич в мій дім любов, лад і згоду! Поклич здоров'я і довголіття! Поклич достаток і працелюбність! Хай буде так! Дякую тобі за щирість і доброту!"

Захистять від злих духів і принесуть удачу: які магічні ритуали та обряди можна провести на Хелловін - фото №2

Обряд на удачу

На Хелловін спробуйте "заговорити" свій будинок на удачу. Для цього наповніть таз водою, візьміть жменю солі в ліву руку та повільно посипте її в воду, вимовляючи наступні слова: "Сіль сиплю чорту на роги, роги відпадуть, всі негаразди підуть. Нехай так і буде. На століття, на століття відтепер до віку. Моє слово міцне".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про ворожіння на Хелловін . Не пропустіть найпопулярніші обряди, які допоможуть втілити в реальність бажане та знайти своє кохання!