Антоніна Хижняк знялася під водою - заради кліпу української співачки Mari Cheba (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Тоня Хижняк знялася у кліпі Mari Cheba під водою, фото
Фот: пресслужба Mari Cheba

Кліп на трек “Тягне” заворожує

Українська співачка Mari Cheba, яка нещодавно вперше заговорила про розлучення з чоловіком, презентувала кліп на свій трек “Тягне”. Головною героїнею кліпу стала відома українська акторка Антоніна Хижняк , відома мільйонам глядачів завдяки ролі Мотрі у серіалі “Спіймати Кайдаша”.

Прем’єра пісні відбулася у лютому цього року. І вона стала своєрідною сповіддю перед слухачем про пошук себе, говорить виконавиця. Тепер же, побачивши, що цей трек відгукується жінкам, Mari Cheba вирішила випустити повноцінний кліп, до зйомок у якому запросили відому актрису.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Співачка Mari Cheba, фото
Mari Cheba. Фото: пресслужба

Як говорить сама співачка:

Я побачила, що пісня відгукується жінкам своєю оголеною правдою почуттів. Сингл — особистий крик сутності жінки в період переродження та пізнання себе. Режисером та оператором відео роботи став Михайло Сухомлин, а головною героїнею — Тоня Хижняк, яка зіграла складні відносини закоханих людей, що описані в моїй пісні.

Візуальним доповненням релізу стало неймовірне за своєю красою відео, головною постаттю якого є Антоніна Хижняк. Роль закоханого відіграв Владислав Івченко, який, за словами Mari Cheba, круто вписався в команду та професійно зіграв під водою, завдяки гарним навичкам володіння мовою тіла та міміки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У кліпі розповідається про жінку, яка кохає попри всі складнощі та знаходиться в заплутаних відносинах з чоловіком, проживає почуття, які "тягнуть і не відпускають".

Жінкам у творчій сфері зараз потрібно обʼєднуватися та рости в професійному рівні, бо багато чоловіків-митців наразі служать, а наша робота в культурному секторі не зупиняється, бо теж надзвичайно важлива. Ми з Тонею особисто познайомилися нещодавно, але, як виявилося, вона любила мої пісні до знайомства. Тому я поділилася з нею треком “Тягне” до релізу і він її торкнув. Потім запросила її зіграти те, що відчуваю в пісні, бо так майстерно я б не змогла прожити цю сцену, як вона. Дуже радію, що в нас вийшла ця робота,
— зізнається Mari Cheba.
Антоніна Хижняк під водою у кліпі на трек “Тягне” Mari Cheba, фото
Кадр із кліпу. Фото: пресслужба співачки

Не менш задоволеною цією роботою залишилась і сама Тоня Хижняк. Каже, зустріч зі співачкою став для неї справжнім подарунком долі, оскільки вона вже давно стежить за нею і захоплюється творчістю Mari Cheba.

Її пісні для мене, як інший вимір, нове якісне звучання української сучасної музики. На пропозицію стати акторкою кліпу погодилась одразу, як прослухала пісню ще до її офіційного релізу. Неймовірно щаслива нашій співпраці. Я отримала абсолютно новий досвід підводної зйомки. Коли, як не зараз, треба обʼєднуватися і творити нашу культуру,
— вважає актриса.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Антоніна Хижняк розповідала, як у період безгрошів’я та відсутності роботи роздумувала над зміною професії . Виявляється, коли в її житті почався період "затишшя" після народження дитини, зірка мало не подалася в рієлтори!